İnegölspor, Serkan Sözmen ile anlaştı

İnegölspor, Serkan Sözmen ile anlaştı

İnegölspor, 2.Lig ekiplerinden Kırklarelispor'dan defans oyuncusu Serkan Sözmen ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

2021.05.29 18:35 - Son Güncellenme: 2021.05.29 18:41 - Spor
A
İnegölspor, Serkan Sözmen ile anlaştı

Kulüp tesisinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkan Yardımcısı Aziz Bolat ile Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı katıldı.

İmza töreni öncesi konuşan Aziz Bolat, şunları söyledi:

"Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda eksik olan bölgelerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Hocamızın listesinde olan Serkan kardeşimizle görüştük, konuştuk ve anlaştık. İnşallah başarılı olacağına inanıyoruz. Hem Serkan için hem İnegölspor için hayırlı uğurlu olsun. Şimdiden kendisine başarılar diliyorum. Serkan kardeşimizi Kırklarelispor'dan transfer ettik. Sol bek oynuyor. Başarılı sezonlar geçirdi. İnşallah İnegölspor'a da faydalı olur. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Artı eksileri olabilir ama aldıklarımız dahil toplamda 10 ile 12 arası transfer yapmış olacağız."

Serkan Sözmen ise "Öncelikle her iki taraf içinde hayırlı olsun. Büyük bir camiaya, hedefleri olan bir camiaya geldim. Takım olarak İnegölspor'u hak ettiği yere taşımak için her şeyi yapacağız. Zor bir sürecin başındayız. Güzel bir kamp dönemi geçirip, hedefe ulaşmaya çalışacağız. Hedefimiz ilk önce şampiyonluk, olmazsa Play-Off'tan şampiyonluk"diye konuştu. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.05.29 18:35 - Son Güncellenme: 2021.05.29 18:41 - Kübra Coşar-pasif
A