İnegölspor'da Tokat mesaisi

İnegölspor'da Tokat mesaisi

SPOR Toto 2'inci Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıyı üçüncü sırada tamamlayan İnegölspor, bu hafta sonu deplasmanda oynanacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

2013.01.23 10:44 - Son Güncellenme: 2013.01.23 10:44 - Spor - HABER MERKEZİ
A
İnegölspor'da Tokat mesaisi

Teknik direktörü Mehmet Bulut nezaretinde yapılan antrenmanla bordo beyazlı futbolcular dayanıklılık ve dar alanda pres çalışması yaptı. Renkli görüntülerin yaşandığı antrenmanda, futbolcuların ve teknik heyetin neşeli olduğu gözlendi.

BAKLAVA İKRAM EDİLDİ

Yönetici Serkan Taşdemir ise teknik heyet ve futbolculara sürpriz yaparak baklava ikramında bulundu. Teknik Direktör Bulut, Tokatspor'un ligde İnegölspor'un 1 puan üzerinde yer aldığını belirterek şunları söyledi:

3 PUANI İSTİYORUZ

"Bursa'da oynadığımız sezonun ilk maçında rakibimiz ile berabere kalmıştık. Rövanşı almak için deplasmana gideceğiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da kısa sürede takıma uyum sağladı. Çağdaş'ın ise antrenman eksiği var. Birkaç haftaya o da hazır olacaktır. Futbolcularımızın antrenmandaki arzu ve istekleri gayet iyi. İnşallah o arzu ve istek Tokat'ta sahaya yansır ve arzu ettiğimiz sonucu alırız" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.01.23 10:44 - Son Güncellenme: 2013.01.23 10:44 - HABER MERKEZİ
A