İnegölspor'da mağlubiyet sonrası maç değerlendirmesi

İnegölspor'da mağlubiyet sonrası maç değerlendirmesi

İnegölspor Teknik Direktörü Özgür Şahin, deplasmanda 2-1 mağlup kalınan Zonguldak Kömürspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

2021.01.27 23:41 - Son Güncellenme: 2021.01.28 01:43 - Spor - HABER MERKEZİ
A
İnegölspor'da mağlubiyet sonrası maç değerlendirmesi

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Şahin, şunları söyledi:

"Biz buraya puan veya puanlar almaya gelmiştik. Rakibimizin üstündeydik. Son 5 maçta yakaladığımız iyide bir havamız vardı. Saha şartları ve havanın çok rüzgarlı olması ilk yarıdaki oyunumuzu etkiledi. 1-0 mağlup duruma düşüncede, ikinci yarı alınması gereken riskleri de aldık. İyi dakikada golü bulduk. Sonrasında gol atacak taraf biz gibi dururken, faul ve faulün ardından duran toptan kalemizde golü gördük. Son dakikalarda yakaladığımız gol pozisyonları var. Golü atıp buradan İnegöl'e 1 puanla da dönebilirdik ama olmadı. Buradan puansız döndüğümüz için çok üzgünüm.  Ben her maçta 1 veya 3 puan alma parolası ile yola çıkıyorduk. Sporcularımı tebrik ediyorum. Mücadele ettiler ve ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bizi sevenlerden bu seferlik özür diliyoruz. Hepsi hakları helal etsin."

"SAHA İÇERİSİNDEKİ ADALET HERKESE LAZIM"

Futbol Şube Sorumlusu Sedat Esadi, deplasmanda 2-1 mağlup olunan Zonguldak Kömürspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Esadi, şunları söyledi:

"Maçı izleyemeyenler için şunu söylemek isterim. Futbolun oynanması için rüzgardan dolayı zorlu şartlar vardı. İki taraf içinde zordu. Fakat ilk yarı rüzgarı arkasına alan takım Zonguldak'tı. İkinci yarı rüzgar biraz daha durur gibi oldu ama sonuçta iki tarafta golleri buldu. Son 5 dakikadaki baskımız yetmedi ama öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bu adalet herkese lazım. Özellikle saha içerisindeki adalet herkese lazım, yalnız bize değil. Tamam belki biz bugün 3 puanı kaybettik ama en azından şunu herkes bilsin mücadele eden bir takım vardı. Önümüzdeki maçlarda biz bunu telefi edeceğimizi düşünüyorum. Olmadı yapacak bir şey yok. Ama hakem içinde çok şey söylenir. Olmadı yani yapacak bir şey yok." 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.01.27 23:41 - Son Güncellenme: 2021.01.28 01:43 - HABER MERKEZİ
A