İnegölspor'da liderlik sevinci

İnegölspor'da liderlik sevinci

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Dardanelspor'u 2-0 yenerek bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna oturan İnegölspor'da büyük sevinç yaşandı.

2013.10.14 11:23 - Son Güncellenme: 2013.10.14 11:26 - Spor - HABER MERKEZİ
A
İnegölspor'da liderlik sevinci

 

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, galibiyet nedeniyle futbolcularını kutlarken Dardanelspor maçının kendileri için zor bir maç olduğunu dile getiren teknik direktör Mehmet Bulut, şunları söyledi:

"HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK"

"Dardanelspor grubumuzun en tempolu oyun oynayan ve en dinamik ekiplerinden biri. İlk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık. Rakibin baskısı vardı. İkinci yarı daha iyiydik. Oyunun kontrolü bizdeydi. İyi oynadık. Haklı galibiyet aldık. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde önemli bir Anadolu Selçuklu maçı var. 2 günlük iznin ardından çalışmalara başlayacağız."

Kulüp onursal başkanı Alinur Aktaş'da, "Bu galibiyet taraftarlarımıza güzel bir bayram hediyesi oldu. Bu galibiyette emeği geçen futbolcularımızı, teknik heyetimizi, yönetimimizi ve taraftarımızı kutluyorum. Şehrin bütün dinamikleri sahip çıkarsa hedefe ulaşmamız için hiçbir gerekçe yok. Artık Anadolu Selçuklu maçına bakıyoruz" diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.14 11:23 - Son Güncellenme: 2013.10.14 11:26 - HABER MERKEZİ
A