İnegölspor'da Amed maçının yankıları

İnegölspor'da Amed maçının yankıları

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, deplasmanda 3-1 mağlup olunan Amed Sportif Faaliyetler maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

2020.12.04 13:03 - Son Güncellenme: 2020.12.05 11:59 - Spor - HABER MERKEZİ
A
İnegölspor'da Amed maçının yankıları

Maçın ardından açıklama yapan Ademoğlu, şunları söyledi:

"Kötü bir sonuç oldu. En az 1 puan için buraya gelmiştik. Ama oyun anlamında baktığımız zaman hak etmedik. Kötü bir oyun sergiledik. İlk yarı iki takımda kötüydü. İkinci yarı biz daha kötü olduk. Yani önümüzdeki maçlara bakacağız. Bundan da ders çıkartacağız. Hocamızla da istişareler yapacağız. Artık Maraş maçına bakacağız. Üzgünüz."

TESLİM OLMAMAMIZ GEREKİYOR

İnegölspor'un Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, deplasmanda 3-1 mağlup olunan Amed Sportif Faaliyetler maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından açıklama yapan Biçer, şunları söyledi:

"Maalesef 3 golde aynı şekilde yemeyeceğimiz goller yedik. Yani bunun çözümünü bulmamız gerekiyor. Islarla bunu söylüyoruz ama çok basit hatalardan goller yiyoruz. Deplasmanda yenmemesi gereken 3 tane gol yediğiniz zaman geriye dönmekte zor oluyor ama benim için önemli olan başka bir şey var. Teslim olduk. Yani o beni çok sinirlendirdi çok kızdırdı. Ne kadar gol yersek yiyebiliriz ama teslim olmamamız gerekiyor. Yani sonuçta 1 tane de atsan 2 tane de atsan cevap vermemiz gerekiyor. Bu benim için daha sıkıntılı bir durum. Belki ritim tutturamadık, arkadan geliyoruz, 20 gündür maç oynamıyoruz. Onlarında bir dezavantajı olabilir ama bunlar sadece bahane, sonuçta kaybettik."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2020.12.04 13:03 - Son Güncellenme: 2020.12.05 11:59 - HABER MERKEZİ
A