İnegöl Belediyesi çocuk parklarını revize ediyor

İnegöl Belediyesi çocuk parklarını revize ediyor

Son yıllarda özellikle otopark, dinlenme ve çocuk parkı konusunda ciddi mesafeler kat eden İnegöl Belediyesi, bu alanda birçok projeyi de hayata geçirmeye devam ediyor.

2012.09.17 20:22 - Son Güncellenme: 2012.09.17 20:22 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
İnegöl Belediyesi çocuk parklarını revize ediyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü marifeti ilebir yandan yeni parklar yaparken bir yandan da mevcut parkları revize eden İnegöl Belediyesi, son olarak Kemalpaşa Mahallesi Demirel Sokak'ta bulunan mevcut çocuk parkını yeniledi.
Parkta yapılan revizyon çalışmasıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, alanda bulunan parkı komple yıkarak yeniden revize ettiklerini belirterek, "Zemini kum ve eski beton olan atıl durumdaki park taş döşemesi yapılarak daha düzenli ve kullanılabilir bir hale getirdik. Zemini kum olan oyun alanı beton dökülerek kauçuk zemin kaplaması yapıldı. Açık hava fitness aletleri montajı yapılarak spor alanı oluşturduk. Yeni oyun grubu montajı da yaparak, dinlenme alanı olarak piknik masası ve oturma bankları koyduk" dedi.
Mevcut parkta daha önceden aydınlatma olmadığı için gece aydınlatması da yapıldığını kaydeden Yel, bu şekilde mahalle sakinlerinin gece aydınlatma sıkıntısını da ortadan kaldırdıklarını belirtti. Parkın etrafına koruma amaçlı beton çevre duvarı da yapıldığını da söyleyen Turgay Yel, mevcut parkın revizyonunun belediyeye maliyetinin 30 bin TL olduğunu kaydetti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.09.17 20:22 - Son Güncellenme: 2012.09.17 20:22 - HABER MERKEZİ
A