''İnançlı ve dirençli bir şekilde mücadele edeceğiz''

''İnançlı ve dirençli bir şekilde mücadele edeceğiz''

Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, lig sonuna kadar bütün maçlarda inançlı ve dirençli bir şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

2013.04.17 15:03 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:04 - Spor - HABER MERKEZİ
A
''İnançlı ve dirençli bir şekilde mücadele edeceğiz''

PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un Teknik Direktörü Oğuz Çetin, lig sonuna kadar bütün maçlarda inançlı ve dirençli bir şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

Çetin yaptığı açıklamada, kendi sahalarında kaybettikleri maçlar nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.

Söz konusu puan kayıplarının taraftarlarının umutlarını yitirmesine neden olduğunu anlatan Çetin, önlerindeki 4 maçı kazanmak zorunda olduklarını belirtti.

Çetin, bu maçlarda alacakları 12 puanla takımın, matematiksel olarak ilk 6 şansını devam ettireceğini dile getirerek, "Bir galibiyetin bize neler kazandırabileceğinin inancını hala taşıyorum. Şansımızın devam ettiğini gördüğüm için de bu gün takımla beraberim" şeklinde konuştu.

Hafta sonu yapılacak Ankaragücüspor maçını kazanmaları gerektiğini belirten Çetin, "Bu maçı kazandıktan sonrada durum değerlendirmesi yaparak, rakiplerin kaç puanda olduğunu takip edeceğiz. Lig sonuna kadar bütün maçlarda inançlı ve dirençli bir şekilde mücadele edeceğiz" ifadesini kullandı.

Çetin, kaleci Serdar Kulbilge, oyuncular Engin Aktürk, Abdülaziz Solmaz ve Cemil Vatansever'le yollarını ayırdıklarını vurgulayarak, grubu küçültmek ve maç performansını yükseltmek için böyle bir karar aldığını söyledi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 15:03 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:04 - HABER MERKEZİ
A