İmamoğlu'ndan 'Rıza Akpolat' çıkışı!
Türkiye güne İstanbul'daki ihale operasyonuyla başladı. 47 şüphelinin içinde Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın olması ses getirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan karara çok sert tepki geldi. Sabah yapılan operasyona tepki gösteren İmamoğlu, "Bu senaryo ile algı oluşturmaya çalışanlar bilsinler ki kimseyi ikna edemediniz/edemeyeceksiniz." ifadelerini kullandı.
2025.01.13 10:23 - Son Güncellenme: 2025.01.13 10:24 - Güncel - MYNET
Sabah saat 05.00' başlatılan ihale yolsuzluğu operasyonunda 47 şüpheli için gözaltı kararı verildi. Gözaltısı istenilen isimler arasında en dikkat çekeni ise Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat oldu. Geçtiğimiz aylarda görevden alınan ve tutuklanan eski Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer de savcılığın duyurduğu isimler arasında yer aldı.
İLK TEPKİ İMAMOĞLU'NDAN
Gözaltı kararı kısa sürede Türkiye'nin bir numaralı gündemi haline gelirken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sert bir çıkış geldi. Sosyal medyadan tepkisini dile getiren İmamoğlu 'hukuksuzluğu teşhir edeceğiz' derken operasyonun sabah saatlerinde yapılmasına da karşı çıktı.
İmamoğlu sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi;
İstenildiği an gelip ifade verebilecek, hesap verebilecek kamu görevlileri, belediye başkanları sabahın köründe evlerinden "operasyon" ile gözaltına alınıyor, yandaş medyaya kamuoyu oluşturmak için servis edilecek bilgiler dağıtılıyor, gizlilik kararı alınarak doğru bilgiye erişim engelleniyor. Sonra geriye komik bile denemeyecek gerekçeler kalıyor. Sabah Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat ve diğer yöneticiler için de aynı süreç işletildi. Bu senaryo ile algı oluşturmaya çalışanlar bilsinler ki kimseyi ikna edemediniz / edemeyeceksiniz. Niyeti hukuk olmayanın usulü de hukuki olmaz. Belediye Başkanımızın yanındayız, hukuki süreci sonuna kadar takip edecek bütün hukuksuzlukları teşhir edeceğiz.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:04
-
04:51
-
01:17
-
00:31
-
00:45
En Çok Okunanlar
- Bursa'da da mağazaları var! Dünyaca ünlü...
- Bursa'da kaçak yapılar yıkılıyor!
- Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve...
- Bursa sınırında ceset alarmı!
- Güvenlik görevlisi banka içerisinde...
- 440 gün sonra yakayı ele verdi: Evi ile iş...
- Bursa'da deprem riski büyüyor! İşte aktif...
- Emeklinin bayram ikramiyesi tarihi belli...
- Bursa merkezli 'silahlı organize suç...
- Türkiye'de il il zeytin ağacı sayısı belli...
- Kahramanmaraş'ta katliam gibi kaza
- Alman devi Türkiye'de işten çıkartma...
- Kaçak yapısı yıkılan şahıs Cumhurbaşkanına...
- Bursa Milletvekili Efkan Ala'dan TÜSİAD'a...
- Mudanya'ya yeni stadyum müjdesi