'İlk orgazmımı 6 yaşında yaşadım'

'İlk orgazmımı 6 yaşında yaşadım'

Dünyaca tanınan birçok yıldız seks hayatları hakkında detaylı açıklamalar yapmaktan pek çekinmiyor.

2013.08.17 11:05 - Son Güncellenme: 2013.08.17 11:11 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
'İlk orgazmımı 6 yaşında yaşadım'

Hayatları, hayranları ve magazin basını tarafından an be an takip edilen birçok yıldız, bu kadar göz önünde olmaktan çok rahatsız olsa da konu seks hayatlarına geldiğinde aynı rahatsızlık söz konusu değil. Bugüne kadar birçok yıldız seks hayatları hakkında anlattıkları ile gündeme bomba gibi düştü. Örneğin, ünlü İngiliz komedyen Russel Brand katıldığı bir talk şovda seks hayatı ile ilgili ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Brand, bir hayranının "En çok arka arkaya kaç kez orgazm oldunuz" sorusuna "9. Ve bir günde bile değil yalnızca bir akşam üstünde. Uyuşturucuyu bırakmıştım ve yönlendirilmesi gereken çok enerjim vardı. Ben de o tarafa yönlendirdim" şeklinde cevap verdi. Ünlü aktör George Clooney ise ilk kez 6 yaşında orgazm olduğunu söyledi. ABD basınından Huffington Post'un derlediği, seks hayatları ile ilgili detayları açıklayan ünlüler.


- Nick Cannon karısı Mariah Carey'nin şarkılarında seviştiklerini ve Carey olmadığında da onun şarkıları ile mastürbasyon yaptığını açıkladı.

- Heidi Klum: "Bazı insanlar yatakta daha çılgın, bazı insanlar ise daha tutucu. Karşınızdakinin içinizdeki küçük şeytanı bilmesi önemli. Bazen değişik kılıklara girmek de işe yarıyor."

- Kyra Sedgwick kocası Kevin Bacon ile çocukları üniversiteye başladığından beri evde çıplak gezdiklerini açıkladı.

- Gwyneth Paltrow, Tracy Anderson'ın fitness metodu için "Seks, hayatımda harikalar yarattı" dedi.

-  Olivia Wilde: "Jason Suedikis ile Afrikalı maratoncular gibi sevişiyoruz."

- Cameron Diaz: "Gençliğimi bol su, bol kahkaha ve bol seks.  Evet seks, insan olarak buna ihtiyacımız var. Bunun için yaratılmışız."

- Jada Pinkett-Smith: "Yaratıcı olun. Sinsi olun. Arkadaşınızın evindeki partide banyoyu deneyin. Ofise gidin. Yol kenarına çekin. Sekreter gibi giyinin. Ateşi canlı tutun."

- John Mayer, Jessica Simpson ile ilişkisi hakkında, "Seksüel olarak inanılmazdı. Hiç hayatınızda her şeyi bırakıp sadece biriyle sevişmek istediniz mi? Eğer benden sevişmek için 10 bin dolar isteseydi onunla sevişmeye devam etmek için her şeyimi satmaya başlardım" dedi.

- Lamar Odom: "Tüysüz sevdiğimi tahmin edebilirsiniz. Orayı temiz tutmanız gerekir yoksa iğrençleşir."

- Michael Douglas, karısı Catherine Zeta Jones için, "Allahtan yaşlı erkekleri seviyor. Tıp sayesinde - Viagra- son yıllarda kendimizi daha genç hissedebiliyoruz"

-  Robert Downey Jr " Mastürbasyon bağımlısıydım. Organın tüm kapasitesinden faydalanıyordum" dedi.

-  Angelina Jolie: "Brad Pitt ile olduğum için çok şanslıyım. Çok nazik, düşünceli bir erkek, iyi bir baba ve fiziksel olarak da tam bir erkek. Hamilelikte seks oldukça eğlenceli oluyor."

- Ashlee Simpson, uzun süredir görmediği kocası ile MTV Müzik ödüllerinde karşılaşınca "Kusura bakmayın, epeydir görüşmüyoruz. Şimdi sessiz bir köşe bulup çiftleşeceğiz" dedi.

- Jessica Sipmson: "Hamilelikte seks muhteşem."

- Ricki Lake: "İşten eve gelince yatay olarak egzersiz yapıyorum"

- Sting: "Seksin tiyatrosunu seviyorum. Onu giydirmeyi ve kendim de giyinmeyi seviyorum."

- Zoe Saldana: "Misyoner seviyorum, doggy style seviyorum, üstte olmayı seviyorum, ayakta olmayı seviyorum..."

- Jane Fonda "74 yaşına kadar bu kadar tatmin edici bir seks hayatım olmadı. Bir erkekle gerçek bir yakınlık kurmamıştım. Ölmeden önce bunu yaşamak istiyordum. Richard ile bunu buldum. Ona tamamen güveniyorum. Sevişirken onu 30 yıl önceki haliyle görüyorum."

- Kelsey Grammar "Aylarca öpüşmekten başka bir şey yapmadık. Beklemeye değeceğini düşündüm"

- George Clooney " İlk orgazmımı 6 yaşındayken yaşadım. Bir şey gelmedi ama diğer tüm elementler oradaydı."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.08.17 11:05 - Son Güncellenme: 2013.08.17 11:11 - HABER MERKEZİ
A