İlk kadın Hazine Genel Müdürü Aysel Öymen hayatını kaybetti

İlk kadın Hazine Genel Müdürü Aysel Öymen hayatını kaybetti

Türkiye'nin ilk kadın Hazine Genel Müdürü ve CHP'nin eski genel başkanı Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen hayatını kaybetti.

2024.01.23 11:47 - Son Güncellenme: 2024.01.23 15:38 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İlk kadın Hazine Genel Müdürü Aysel Öymen hayatını kaybetti

Karar'ın haberine göre, Gazeteci ve CHP'nin 1999-2000 yılları arasında genel başkanlık görevini yürüten Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Türkiye'nin ilk kadın Hazine Genel Müdürü Aysel Öymen'in vefat haberini CHP Genel Başkanı Özgür Özel X hesabından duyurdu.

Özel, başsağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendiğim Genel Başkanımız Altan Öymen'in değerli eşi, ilk kadın Hazine Genel Müdürü Aysel Öymen'e Allah'tan rahmet, Öymen ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim."

CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı da X hesabı üzerinden başsağlığı dileklerini iletti. Odabaşı, "CHP'nin önceki dönem genel başkanlarından Sayın Altan Öymen'in değerli eşi ve Türkiye'nin ilk kadın Hazine Genel Müdürü Aysel Öymen'in vefat haberini üzülerek öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, Öymen Ailesi'ne ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim" ifadelerini kullandı.

 

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.01.23 11:47 - Son Güncellenme: 2024.01.23 15:38 - HABER MERKEZİ
A