İlginç tesadüf

İlginç tesadüf

Ahu Yağtu'nun ilk eşi Doğan Akçura'nın, Cem Yılmaz'ın eski aşkı Lal Dedeoğlu'nun da yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

2012.01.19 08:53 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
İlginç tesadüf

Mart ayında Cem Yılmaz'la nikâh masasına oturacağı konuşulan Ahu Yağtu'nun ilk evliliğini 19 yaşındayken, kendisinden 17 yaş büyük avukat Doğan Akçura ile yaptığı ortaya çıkmıştı. Yağtu'nun, eski eşinin 50'nci doğum günü kutlamasında çekilen fotoğrafları da basına yansımıştı. Cem Yılmaz ile Doğan Akçura'nın Ahu Yağtu dışında bir ortak noktaları daha olduğunu öğrendim. Yılmaz'ın eski sevgilisi Lal Dedeoğlu, Akçura'nın yakın arkadaşıymış. Akçura'nın 50'nci yaş günü kutlamasına katılanlar arasında Dedeoğlu da varmış. Bu arada Cem Yılmaz'la evlilik hazırlığı yapan eski eşi Yağtu'ya mutluluklar dileyen Doğan Bey, şimdilerde Rafineri Reklam Ajansı'nın ortaklarından Ayşe Bali ile aşk yaşıyormuş. Akçura'nın, daha önce gazeteci Cüneyt Özdemir ile evlenip boşanan Ayşe Bali ile ilişkisinden Sinan adında bir de çocuğu varmış. Ancak sevgililer, çocukları olmasına rağmen evlenmemiş.
LOADING BABY
Ahu Yağtu ile evlilik hazırlığında olduğu konuşulan Cem Yılmaz, evlilik ve bebek iddialarını stand-up gösterilerine taşımaya başladı.

Cem Yılmaz ile sevgilisi Ahu Yağtu'nun bebek bekledikleri iddiası giderek yayıldı. Ünlü komedyen bu konuda sessiz kalsa da stand-up gösterilerinde evlilik ve bebek üzerine esprilerini artırarak kafa karıştırıyor. Yılmaz, geçtiğimiz akşam da TıM'deki gösterisinde ön sırada oturan bir kadınla ilginç bir diyalog yaşadı.

Kadına "Sizde mi hamilesiniz?" diye soran Yılmaz, "Hayır" cevabı alınca bozuntuya vermeden "Anladım, göbek sanırım. Ben de bu durumlara biraz hâkim olduğumdan sormak istedim sadece" dedi. ıngilizce konuşma konusunda espriler yaparken de "Loading Baby" (Bebek yükleniyor) diyerek baba olacağının sinyallerini verdi.

Tarkan bizim için bir şans   

Cem Yılmaz'ı izlemeye gelenler arasında önceki akşam Tarkan da vardı. Ünlü komedyeni en ön sıradan izleyen Tarkan, zaman zaman onun esprilerinin hedefi oldu. Yılmaz'ın ikinci yarının başında "Türkiye'nin en önemli starlarından biri burada" diyerek anons ettiği sanatçı, ayağa kalkıp izleyicileri selamladı. Salon alkışla inlerken Yılmaz, Tarkan hakkında konuşmaya devam etti. "Çok iyi dostumdur gerçekten. Onun Türkiye'de olması bizim için bir şans. Ben sahnede iki ayak üzerinde durmayı ondan öğrendim" diyen Cem Yılmaz, sonra bir ayağını kaldırıp yana doğdu eğilerek klasik Tarkan dansı figürünü gösterdi ve ekledi: "Gerçi o genelde hep tek ayağının üzerinde duruyor ama..."           

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.01.19 08:53 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A