İlginç olay: Genç kadın şiddetli rüzgar esince hamile kaldığını iddia etti

İlginç olay: Genç kadın şiddetli rüzgar esince hamile kaldığını iddia etti

Endonezya polisinin soruşturma başlattığı iddia dünya gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre rüzgara maruz kalan genç bir kadın hamile kaldı ve bir saat sonra 3 kilogramlık bir kız bebek dünyaya getirdi.

2021.02.18 14:28 - Son Güncellenme: 2021.02.18 14:38 - Dünya
A
İlginç olay: Genç kadın şiddetli rüzgar esince hamile kaldığını iddia etti

Endonezya'da garip bir olay yaşandı. Polis, şiddetli rüzgarla hamile kaldığını iddia eden genç kadının anlattıkları doğrultusunda bu tuhaf vakayı araştırıyor.

Endonezya'nın Batı Java eyaletindeki Cianjur kasabasında Siti Zainah isimli kadın, geçtiğimiz hafta sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Yerel medyaya yaptığı açıklamada Siti, "İkindi namazını kılarken secdeye vardığımda, aniden bir rüzgar esince cinsel organımın içine bir rüzgar girdiğini hissettim ve bir şeyler hissettim" dedi.

Zainah evinde bulunduğu sırada şiddetli rüzgar estiğini, 15 dakika sonra ise midesinde giderek artan şiddetli bir ağrı yaşamaya başladığını, karnının büyümeye başladığını ve acilen bir hastaneye götürülüp, doğuma alındığını iddia etti. 

Tuhaf hamilelik haberi kasabada hızla yayılınca, olay sosyal medyada da yayılmaya başladı. Yerel yöneticiler de durumdan haberdar olunca, genç kadının evine bir ziyaret gerçekleştirdiler. Cidaun'un yetkili Eman Sulaeman, "Yetkili yöneticilerle birlikte kadının evine gittik, anne ve 2.9 kilogram ağırlığındaki kız bebek gayet sağlıklı, doğum süreci ise normaldi." açıklamasında bulundu.

Eman ayrıca kadının muhtemelen doğuma kadar hamile olduğunun farkında olmadığını, gizli bir hamilelik yaşamış olabileceğini sözlerine ekledi. 

Doğum sonrası Siti'nin evine araştırma için giden polisler, hamile kadın hakkında doğal olmayan kafa karıştırıcı habelere ve halk arasında yayılan dedikodulara son vermek istediklerini söyledi. Genç kadının bir çocuğu olduğu ancak eşinden 4 ay önce ayrıldığı belirtildi.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2021.02.18 14:28 - Son Güncellenme: 2021.02.18 14:38 - Kübra Coşar-pasif
A