İkiz beklerken acı haber geldi

İkiz beklerken acı haber geldi

İkiz bekleyen 34 yaşındaki Melek Koç, ambulans gelinceye kadar evde doğum yaptı. Eve gelen sağlık görevlileri ikizlerin öldüğünü belirledi. Anne ise hastaneye kaldırılarak kurtarıldı.

2013.05.09 20:54 - Son Güncellenme: 2013.05.09 20:55 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İkiz beklerken acı haber geldi


İstanbul Ataşehir Kayışdağı Mahallesi, dün sabah saatlerinde korkunç bir faciaya sahne oldu. İddialara göre, ikiz bebeklere hamile olan 34 yaşındaki Melek Koç'un sabah saatlerinde aniden sancısı tuttu. Evde bulunan kayınpederi ve kayınvalidesi hemen ambulansı aradı. Melek Koç, normal doğum vakti gelen ikiz kız bebeklerini, ambulans yetişemeden evinde doğurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede bebeklerin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Ambulans 6 dakikada geldi

Melek Koç, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Doğum sırasında işte olan Melek Koç'un eşi Özkan Koç da acı haber üzerine eve koştu. İkizlerin cesetleri savcının incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Bu arada ambulansın geç geldiği iddialarına ise İstanbul Sağlık Müdürlüğü yanıt verdi. İhbarın ardından 112 Acil Servis ekibinin 6 dakika gibi kısa bir sürede olay yerine ulaştığı bildirildi. Genç kadının hamilelik döneminin ise hangi hastane tarafından izlendiği ise araştırılıyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.09 20:54 - Son Güncellenme: 2013.05.09 20:55 - HABER MERKEZİ
A