İki kişinin öldüğü vale cinayetinde yeni gelişme

İki kişinin öldüğü vale cinayetinde yeni gelişme

İstanbul'daki iki kişinin öldüğü vale cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Cinayetin azmettiricisi olmakla suçlanan 4 sanık hakkında dava açıldı. İddianameye göre sanıklardan Hakan Ekşi'nin "Sık ulan" sözleri sonrası silahlar ateşlendi.

2018.09.17 14:47 - Son Güncellenme: 2018.09.17 14:47 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İki kişinin öldüğü vale cinayetinde yeni gelişme

OLAY geçen 7 Ocak'ta İstanbul Caddebostan İskele Sokak'ta meydana geldi. Müşteriler ile valeler arasında araçların geç getirilmesiyle ilgili çıkan tartışmada, vale olarak görev yapan Murat Oğuzorhan ile müşteri olarak mekanda bulunan Emre Ağbaş yaşamını yitirdi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre, bir balıkçıda yapılan doğum günü organizasyonu sonrası, organizasyona katılanlar ile mekan sahipleri ve valeler arasında 'araç çağırma' tartışması çıktı.

İddianameye göre, çıkan arbedeye yan masada bulunan başka isimler de dahil oldu. Hakkında dava açılan tutuklu sanık Hakan Ekşi'nin "sık ulan" sözleri sonrası silahlar ateşlendi. 8-10 el ateş edildikten sonra, Ekşi ve silahı ateşleyen kişi mekandan hızlı çıkarak sahile doğru kaçtı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.09.17 14:47 - Son Güncellenme: 2018.09.17 14:47 - HABER MERKEZİ
A