İki kişinin katil zanlısı tutuklandı

İki kişinin katil zanlısı tutuklandı

Bağcılarda asker uğurlaması sırasında çıkan kavgada pompalı tüfekle rastgele ateş açarak iki kişinin ölümüne neden olan Cemil K. (21) polis tarafından yakalandı. Suçunu itiraf eden Cemil K. birlikte gözaltına alındığı arkadaşı Fadıl K. (18) ile adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ifadesinde "Önce onlar bana saldırdılar" dediği öğrenildi.

2013.08.17 16:57 - Son Güncellenme: 2013.08.17 16:57 - Güncel
A
İki kişinin katil zanlısı tutuklandı

Bağcılar, Yıldız Tepe mahallesi 32/6 Sokak'ta önceki gün bir asker uğurlaması eğlencesi sırasında iki grup genç arasında kavga çıkmıştı. Daha önceden kavgalı oldukları öğrenilen iki grup genç arasında yaşanan bıçak ve silahların kullanıldığı kavga sırasında bir kişi pompalı tüfekle ateş açmıştı. Açılan ateş sonucu Kadir Özkan (23), Sinan Çaydavul (25) hayatını kaybetmişti.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, olayı gerçekleştiren kişinin aynı mahallede oturan Cemil K. olduğu, olay sırasında bıçakla yaralanan zanlanın bir hastaneye giderek tedavi olduğu tespit edildi. Hastaneden yakalanma korkusuyla tedavisini yarım bırakarak kaçtığı belirlenen şüpheli Cemil K. dün polis tarafından gözaltına alındı. Cemil K.'nın olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Fadıl K.(18) da yakalandı.

Daha önceden ruhsatsız silah bulundurmak ve polise mukavemet suçlarından sabıkası olan Cemil K.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde verdiği ifadede "Kadir'le daha önceden kavgalıydık. Olay günü de tartıştık. Yanımdan ayrıldıktan sonra iki arkadaşı ile geri geldi. Yine tartıştık. Kavga çıktı. Kavga sırasında sırtımdan ve bacaklarımdan bıçak yarası aldım. Bu sırada bir kişinin elinde pompalı tüfek gördüm. Kendimi korumak için onu elime alarak rastgele ateş açtım" dediği belirtildi.

Suçunu itiraf eden Cemil K. ile arkadaşı Fadıl K. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.08.17 16:57 - Son Güncellenme: 2013.08.17 16:57 - Ramazan Acar
A