İki kardeş bir saat arayla öldü

İki kardeş bir saat arayla öldü

Ordu'da iki kardeş bir saat arayla geçirdikleri kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

2016.07.05 16:26 - Son Güncellenme: 2016.07.05 16:26 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İki kardeş bir saat arayla öldü

Perşembe ilçesi İmeçli Mahallesi'nde yaşayan emekli öğretmen Ergün  Baştürk (55), sağanak yağış sonrasında evinin çevresinde biriken molozları  temizlemek istedi.

Bu esnada kalp krizi geçirdiği öğrenilen Baştürk fenalaşarak yere  yığıldı. Ergün Baştürk'e ilk müdahaleyi emekli hemşire olan eşi Saadet Baştürk  yaptı.

Baştürk'ün aynı mahallede yaşayan ağabeyi Kani Baştürk (70) ise  rahatsızlandığını duyduğu kardeşinin evine gitti. Evde ölüm haberini alan Baştürk  de üzüntüden kalp krizi geçirdi.

Sel ve heyelan nedeniyle yolu kapanan mahalleye güçlükle ulaşan 112  AcilSağlık ekipleri, Baştürk kardeşlerin yaşamını yitirdiğini belirledi.

İmeçli Mahallesi Derneği Başkanı Baki Baştürk, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, bayramın ilk günü çok büyük iki acıyı birden  yaşadıklarını  belirterek, "Ağabey kardeş birer saat arayla hayatını kaybetti. Acımız çok büyük.  Yarın iki kardeşi toprağa vereceğiz." dedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.07.05 16:26 - Son Güncellenme: 2016.07.05 16:26 - HABER MERKEZİ
A