İki kadınının inanılmaz planı! Yaşlı erkekleri eve çağırıp...

İki kadınının inanılmaz planı! Yaşlı erkekleri eve çağırıp...

Sivas'ta tamir bahanesiyle evlerine çağırarak yakınlaştıkları ve baskın süsü vererek darbettikleri yaşlılardan zorla para aldıkları öne sürülen 3 şüpheli yakalandı.

2018.12.26 15:51 - Son Güncellenme: 2018.12.26 15:52 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İki kadınının inanılmaz planı! Yaşlı erkekleri eve çağırıp...

İddiaya göre, Sivas Alibaba Mahallesi'nde ikamet eden ve isimleri  öğrenilemeyen iki yaşlı adam, polise müracaat ederek bazı kişilerin kendilerinden  şantaj yoluyla para aldığını bildirdi.

İhbar üzerine çalışma başlatan Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi  Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaşlı vatandaşlarla yakınlık kuran ve  "Evimde tamir edilmesi gereken yerler var, bana yardımcı olur musun?" diyerek  ikametlerine çağıran şüphelilerin Ç.A. ve Y.A. adlı akraba iki kadın olduğunu  tespit etti.

Zanlıların, yaşlı vatandaşlar evdeyken akrabalarını ikamete çağırdığı,  baskın süsü vererek darbettiği, tehdit ve şantaj yoluyla yağmaladığı mağdurlardan  para aldığı belirlendi.

Polis, şüpheli kadınları ve onlarla hareket eden akrabaları C.A'yı  gözaltına aldı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

  

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.12.26 15:51 - Son Güncellenme: 2018.12.26 15:52 - HABER MERKEZİ
A