İki esnaf arasındaki tartışma ölümle sonuçlandı

İki esnaf arasındaki tartışma ölümle sonuçlandı

Önceki gün akşam saatlerinde İstanbul Avcılar Tahtakale Mahhallesi'nde iki esnaf arasında silahlı çatışma meydana geldi. Silahlı çatışma sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Tartışmanın, 'taciz' iddiası sonrası yaşandığı öğrenildi.

2017.01.18 15:06 - Son Güncellenme: 2017.01.18 15:06 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İki esnaf arasındaki tartışma ölümle sonuçlandı

Olay, cadde üzerinde yan yana bulunan biri perdeci diğeri berber iki esnaf arasında yaşandı.

Berber A.A'nın kız kardeşi, dükkanın hemen üst katında bulunan evine giderken perdeci T.K.'nın bu kişiye sözlü tacizde bulunduğu iddia ediliyor. Bunun üzerine dükkânın hemen yanında olanları duyan berber A dışarıya çıkıp perdeci K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi sonrası berber T. evinden aldığı silahla berbere ateş etmeye başladı.

Bu sırada, berberde bulunan bir müşteri ikiliyi ayırmaya çalıştı. Ancak bu kişi, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar sonrası hayatını kaybetti. Berber A.A.'nın ise ağır yaralandığı öğrenildi. Olay sonrası mahhalleye polis ekipleri geldi, 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.01.18 15:06 - Son Güncellenme: 2017.01.18 15:06 - HABER MERKEZİ
A