İki erkek doğum sancısı çekerse

İki erkek doğum sancısı çekerse

Kadınların saatlerce çektiği doğum sancısına sadece iki saat dayanabildiler.

2013.01.22 09:09 - Son Güncellenme: 2013.01.22 09:19 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
İki erkek doğum sancısı çekerse
01:57 İki erkek doğum sancısı çekerse

İLGİLİ VİDEO

İki erkek doğum sancısı çekerse

Kadınların çektiği doğum sancısını Hollanda'da 2 erkek yaşadı. Bir televizyon programı için 'doğum sancısı'nı kameralar karşısında yaşayan Dennis Storm ve Valerio Zena, çok zor anlar yaşadı.

BÖYLE YARIŞMA GÖRÜLMEDİ

Hollanda'daki bir televizyon programında Dennis Storm ve Valerio Zena isimli iki kafadar, kadınların doğum sırasında çektikleri acıları yaşamaya gönüllü oldular. Özel olarak hazırlanmış, doğum sırasındaki kasılmaları simule eden cihaza bağlanan iki arkadaş iki saat boyunca acı acı kıvrandı.

İki saatin sonunda çektikleri ağrıların neye benzediği sorulan iki çılgın adam, doğumun işkenceye benzediğini ve insanın çocuk yapıp yapmamayı sorgulayabileceğini belirttiler.

DAHA ÖNCE DE ÇİĞ ET YEMİŞLERDİ!

Bu çılgın deneyime gönüllü olan Storm ve Zena aslında bu tarz acılara yabancı değil. 2011 yılında yine bir televizyon şovunda, her birinden kesilip alınmış bir parça et pişirilerek diğerine yedirilmişti. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2013.01.22 09:09 - Son Güncellenme: 2013.01.22 09:19 - HABER MERKEZİ
A