İki ayrı köyde iki kayıp

İki ayrı köyde iki kayıp

Bartın'da iki ayrı köyden iki kişi kayboldu. Yapılan araştırmalara rağmen henüz bulunamadılar.

2013.07.15 15:32 - Son Güncellenme: 2013.07.15 15:32 - Güncel
A
İki ayrı köyde iki kayıp

Amasra'ya bağlı Çanakçılar köyü Ankular Mahallesi'nde oturan alzheimer hastası 69 yaşındaki 5 çocuk babası, emekli maden işçisi Halit Bilgin ve ruh sağlığı bozuk olduğu bilinen 59 yaşındaki Ayşe Kızılkaya dün kayboldu.

59 yaşındaki Müesser Bilgin eşini sahura kaldırmak için odaya gittiğinde yerinde olmadığını fark ederek, komşularına haber verdi. İhbar üzerine köye gelen Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Ulusal Medikal Arama Kurtarma ve jandarma ekipleri ile köylüler, Halit Bilgin'i bulmak için çevrede ve ormanlık arazide arama yaptı. Arama çalışmalarına rağmen Bilgin bulunamadı.

Eşinin bulunmasını isteyen Müesser Bilgin, Evde sahura kalktım. Eşimin odasına gittimde, yatağında yoktu. Kendisi alzheimer hastası, doğru dürüst dışarıya çıkmasına izin vermiyordum. Aranıyor ama hala bulunamadı diyerek ağladı.


SAHUR VAKTİ EVDEN ÇIKTI, DÖNMEDİ
Bartın'ın Kayadibi Köyü'nde ise ruhsal sorunları olan Ayşe Kızılkaya dün gece sahur vakti evden çıktıktan sonra kayboldu. Kızılkaya'yı arama çalışmaları köyde jandarma ekipleri tarafından sürdürülüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.15 15:32 - Son Güncellenme: 2013.07.15 15:32 - Ramazan Acar
A