İhsan Eliaçık'ın bir kedisi bile yok!

İhsan Eliaçık'ın bir kedisi bile yok!

İslamcı yazar İhsan Eliaçık'ın evine polislerin mal varlığı araştırmasıyla ilgili kağıt bıraktığı öğrenildi. Eliaçık, soruya "Bir kedim bile yok" cevabını verdiğini söyledi.

2013.08.01 17:51 - Son Güncellenme: 2013.08.01 17:51 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İhsan Eliaçık'ın bir kedisi bile yok!

 

Anti Kapitalist Müslümanlar'ın lideri İhsan Eliaçık, Hürriyet Dünyası'na yaptığı açıklamada home-ofis olarak kullandığı Fatih'teki adresine dün polislerin geldiğini ve mal varlığı araştırmasıyla ilgili bir kağıt bıraktıklarını belirterek, "Bıraktıkları numaradan aradım. 'Beni aramışsınız dedim.' Onlar da bir mahkeme ile ilgili olarak böyle bir araştırma yapıldığını söylediler. Bana 10 soru sordular. Evin var mı, araban var mı, nasıl geçiniyorsun, üstüne kayıtlı taşınmaz var mı gibi. Ben de onlara 'Bir kedim bile yok' dedim.

Eliaçık twitter hesabından konuyla ilgili şu mesajı paylaştı:

@ihsaneliacik: "Mal varlığı" araştırması yaptırıyor muktedir.Polisler gelmiş neyin var neyin yok diye soruyor,çok şaşırdılar ama, bir kedim bile yok!

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.08.01 17:51 - Son Güncellenme: 2013.08.01 17:51 - HABER MERKEZİ
A