İclal Aydın hayat hikayesini Ayvalıklılara emanet etti

İclal Aydın hayat hikayesini Ayvalıklılara emanet etti

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Kültür ve Sanat Günleri etkinliklerinin 4. gününde Oyuncu, Sunucu ve Yazar İclal Aydın, hayranlarıyla buluştu.

2012.09.05 11:03 - Son Güncellenme: 2012.09.05 11:03 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
İclal Aydın hayat hikayesini Ayvalıklılara emanet etti

Önceki gün saat 17.00'de Ayvalık Belediyesi'ne ait İsmet İnönü Kültür Merkezinde, tek kişilik, 'Emanetçi' adını taşıyan gösterimi ile sahne alan ünlü sanatçı İclal Aydın, yaklaşık 2 saat süresince kah güldürdü, kah hüzünlendirdi. Oyun başlamadan önce salonu tıklım tıklım dolduran çoğunluğu bayan seyircilerin salona girişi sırasında Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'i alkışlarla karşıladığı gözlendi. Hınca hınç dolu salonda; Belediye Başkanı Türközen'in yanı sıra CHP Ayvalık İlçe Başkanı Fatih Ayyürek, Belediye Meclis Üyeleri Hatice Arga ve Yusuf Bilir ile dünyaca ünlü tanınmış Ressam Süleyman Saim Tekcan da oyunu izleyenler arasındaydı.
9. Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri'nde görev alan Başak İkiz'in sunumunun ardından sahneye gelen İclal Aydın, kendi hayat hikayesinden kesitleri, izleyiciyle kurduğu inanılmaz sıcak bağ ile paylaşan Aydın, Ayvalıklı izleyicilerden tam not aldı. İki perdelik oyununu, Ayvalıklı izleyicileriyle kurduğu sıcak kontakt nedeniyle tek perde olarak gerçekleştiren sempatik sanatçı İclal Aydın, ilk kez geldiği Ayvalık'a duyduğu hayranlığı ifade etti. Çocukluğundan, ilk televizyon macerasına varıncaya kadar yaşamının en önemli kesitlerini komik bir üslupla anlatan Aydın'ın 12 Eylül dönemi ile ilgili babasının gözaltına alınması ile ilgili dönemin ardından duygusal bir şiir okuduğu oyuna ait bölümlerde izleyiciler arasında duygusal anların yaşanmasına neden olduğu gözlendi.
Tek kişilik gösteriminin sonunda, hayranlarıyla yaşamın birçok alanında bir araya gelerek, onların acı ve tatlı hatıralarını kendisine emanet ettiklerini belirten güzel sanatçı, kendi hayatından paylaştığı bazen hüzünlü, çoğu zaman da komik anılarını Ayvalıklı izleyenlerine emanet ederek gösterisini tamamladı. Gösteri sonunda İclal Aydın'a teşekkür ederek, izleyiciler adına kendisine çiçek sunan Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'e teşekkür eden İclal Aydın, hayran kaldığı Ayvalık'a bir kez daha gelmek için sabırsızlandığının altını çizdi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.09.05 11:03 - Son Güncellenme: 2012.09.05 11:03 - HABER MERKEZİ
A