İçişleri Bakanı Soylu'dan Bursa açıklaması!

İçişleri Bakanı Soylu'dan Bursa açıklaması!

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonrası ortalık savaş alanına döndü. Olaya müdahale eden bir narkotik polisi kaldırıldığı hastanede şehit olurken, yaralı 5 kişi tedavi altına alındı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ve TOMA sevk edildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bursa'da bir kavgayı ayırmak için çaba sarf eden bir polisimiz daha Şehit oldu.. En başarılı dönemini geçiren polisimizi bir haftadır hedef gösterenler, mutlu musunuz..." ifadelerini kullandı.

2020.05.31 21:41 - Son Güncellenme: 2020.05.31 23:31 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
İçişleri Bakanı Soylu'dan Bursa açıklaması!
04:42 Bursa'da bir polis memuru şehit oldu!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da bir polis memuru şehit oldu!

01:20 Bursa'da silahlı çatışma

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da silahlı çatışma

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Bursa'dan gelen acı haberin ardından yaptığı açıklama şöyle:

"Bursa'da bir kavgayı ayırmak için çaba sarf eden bir polisimiz daha Şehit oldu.. En başarılı dönemini geçiren polisimizi bir haftadır hedef gösterenler, mutlu musunuz... Zihniyeti çürümüşlere rağmen kamu güvenliği, kamu düzeni sağlanmaya devam edilecektir. Başımız sağ olsun..."

BURSA'DA KAVGAYA MÜDAHALE EDEN POLİS ŞEHİT OLDU!

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonrası ortalık savaş alanına döndü. Olaya müdahale eden bir narkotik polisi kaldırıldığı hastanede şehit olurken, yaralı 5 kişi tedavi altına alındı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ve TOMA sevk edildi.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi 8'nci Engin Sokak'ta akşam saatlerinde meydana geldi. Aynı mahallede yaşayan vatandaşlarla, Roman vatandaşlar arasında kavga çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çıkan kavgada Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru silahla ağır yaralandı. Yaralı memur kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu.



Kavgada yaralanan 5 kişi de çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kavgaya karışan kalabalığı dağıtmak için olay yerine TOMA ve Çevik Kuvvet Ekipleri sevk edildi. Emniyet Müdürü Tacettin Aslan da polis memurunun şehit olduğu hastaneye giderek bilgi aldı.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş'tan, Bursa'da şehit olan polis memuru için başsağlığı mesajı

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki silahlı kavgaya müdahale ettiği sırada vurularak şehit olan polis memuru Erman Özcan için taziye mesajı yayımladı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda, Aktaş, Bursa Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Özcan'ın, Yıldırım  İlçesi Hacivat Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale ettiği sırada vurularak şehit olduğunu anımsattı.

Aktaş'ın, "Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz." ifadesini kullandığı paylaşımda, şehit polis memuru Özcan'ın fotoğrafı da yer aldı.

 

Bursa'da silahlı çatışma! Kavgaya müdahale eden narkotik polisi şehit oldu

İLGİLİ GALERİ

Bursa'da silahlı çatışma! Kavgaya müdahale eden narkotik polisi şehit oldu

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.05.31 21:41 - Son Güncellenme: 2020.05.31 23:31 - HABER MERKEZİ
A