İbrahim Yazıcı'ya başsağlığı mesajları
Fenerbahçe ve Beşiktaş, bugün hayatını kaybeden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için baş sağlığı mesajı yayımladı.
2013.05.07 15:09 - Son Güncellenme: 2013.05.08 12:28 - Spor - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Türkiye Şampiyon Başkanını kaybetti
İbrahim Yazıcı için başsağlığı mesajları yayımlandı. İşte Yazıcı için yayımlanan mesajlar:
TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU: "SAYIN YAZICI'YI BAŞTA BURSA HALKI OLMAK ÜZERE SEVENLERİ HİÇ UNUTMAYACAKTIR"
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Sayın İbrahim Yazıcı'yı başta Bursa halkı olmak üzere sevenleri hiç unutmayacaktır" dedi.
Hisarcıklıoğlu, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayınladı. Hisarcıklıoğlu, Yazıcı'nın spor, siyaset ve iş dünyasında çok saygın ve sevilen bir isim bıraktığını belirterek, "Sayın Yazıcı'yı başta Bursa halkı olmak üzere sevenleri hiç unutmayacaktır" dedi.
Hisarcıklıoğlu, Yazıcı'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduklarını belirterek "İbrahim Bey, Yazıcı Şirketler Grubu'ndaki başarılı yöneticiliği ile Türkiye ekonomisine ve iş dünyasına önemli katkılar sağladı. Milletvekili olarak Meclis'te ülkesine hizmet etti" ifadelerini kullandı.
Yazıcı'nın, Bursa halkı tarafından çok sevildiğini söyleyen Hisarcıklıoğlu, mesajına şöyle devam etti: "Bursaspor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek şampiyonluk kazanan Başkan Yazıcı'yı spor, siyaset ve iş dünyası unutmayacaktır. Türk iş dünyası adına, kendisine Yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Bursaspor camiasına siyaset ve iş dünyasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."
TESK BAŞKANI BENDEVİ PALANDÖKEN: "DEĞERLİ BİR SPOR ADAMINI KAYBETTİK"
TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, spor, siyaset ve iş dünyası tarafından unutulmayacağını ifade etti.
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı üzerine bir mesaj yayımlayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Yazıcı'nın spor, siyaset ve iş dünyasında çok saygın ve sevilen bir sima olduğunu belirterek, "Yazıcı'yı başta Bursa halkı olmak üzere sevenleri unutmayacak ve hep gönüllerde yaşayacaktır" dedi. Bendevi Palandöken, yayınladığı mesajda şunları söyledi:
"Bursaspor'da yönetici ve başkanlık, iki dönem milletvekilliği yapan, değerli işadamı İbrahim Yazıcı'yı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. İbrahim Bey, Yazıcı Şirketler Grubu'ndaki başarılı yöneticiliği ile Türkiye ekonomisine ve iş dünyasına önemli katkılar sağladı. Milletvekili olarak Meclis'te ülkesine hizmet etmiştir. Onu en çok Bursa halkı sevdi. Bursaspor tarihinde bir ilki başararak şampiyonluk kazanan Başkan Yazıcı'yı spor, siyaset ve iş dünyası unutmayacaktır. Türk esnaf ve sanatkarı adına, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Bursaspor camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."
CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN BURSASPOR CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.
Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Eski milletvekillerinden işadamı ve Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatından büyük üzüntü duydum. İbrahim Yazıcı, milletvekili, müteşebbis ve spor adamı olarak ülkemize değerli hizmetlerde bulunmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Bursaspor ve spor camiasına, sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.
FIFA Başkanı'ndan İbrahim Yazıcı için başsağlığı mesajı
BURSASPOR Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın hayatını kaybettiğini öğrenen FIFA Başkanı Sepp Blatter, sosyal paylaşım sitesi twitter sayfasından başsağlığı mesajı yayımladı. Sepp Blatter, şu ifadeleri kullandı:
"U20 Dünya Kupası'ndaki evsahiplerimizden biri olan Bursaspor Kulübü Başkanı ile ilgili kötü haberi aldım. Bugün aramızdan ayrılmış."
Blatter, mesajının sonuna da twitter'da açılan, #MekanınCennetOlsunİbrahimYazıcı 'hashtag'ini ekledi.
FUTBOLCULAR TWİTTER'DAN MESAJ YAZDI
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefat haberini alan futbolcular twitter üzerinden başsağlığı mesajı yayınladı. Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, "Türk futbolunun ve Bursaspor camiasının başı sağolsun. Sevgili başkan İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun", Tuncay Şanlı, "Büyük üzüntü içindeyim. Hakkın rahmetine kavuşan başkanımızın mekanı cennet olsun. Türk futbolunun, Bursa'nın ve hepimizin başı sağolsun" ifadelerini kullandılar.
BURSASPOR'UN YABANCI FUTBOLCULARINDAN TÜRKÇE MESAJ
Öte yandan Bursaspor'un yabancı futbolcuları da twitterdan Türkçe başsağlığı mesajı yayımladı.
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI RECEP ALTEPE
Bursaspor'un Değerli Başkanı Sayın İbrahim Yazıcı'nın vefatı dolayısıyla Merhuma Allah'tan Rahmet, Ailesine ve Bursalılara Bursa Kent Konseyi adına başsağlığı diliyorum.
SEDAT YALÇIN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı dolayısıyla baş sağlığı mesajı yayımladı.
Yalçın, mesajında, "Bursaspor'umuzun değerli Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefat haberiyle sarsıldık. Merhum başkan, büyük Bursaspor'un başarıya ulaşması konusunda yaptığı çalışmalarla hem şehrimizin, hem de memleketimizin tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Yazıcı, spor adamlığı kimliğinin yanında, hem Bursa ekonomisine, hem de ülke siyasetine sunduğu katkılarla asla unutulmayacaktır. Bu duygularla, Bursa ve Türkiye için büyük bir kayıp olarak değerlendirdiğimiz İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle başta ailesi ve Bursaspor camiası olmak üzere tüm Bursa'ya, ülke spor kamuoyuna ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyorum" dedi.
CEMİL ÇİÇEK / TBMM BAŞKANI
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın ölümü dolayasıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
Çiçek, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı'na gönderdiği mesajda, Yazıcı'nın vefatından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, ailesine, Bursaspor camiasına ve tüm spor dünyasına başsağlığı diledi.
YILDIRIM DEMİRÖREN / TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.
Başkan Demirören'in mesajı şöyle:
"Değerli futbol adamı, Bursaspor Kulübümüzün Saygıdeğer Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı, futbol ailemizi derinden üzmüştür.
Merhum Yazıcı, yaptığı katkılar, verdiği hizmetler, üstlendiği misyon ile Bursasporumuzun tarihinin en parlak zaferlerini yaşadığı süreçlerde liderliğini üstlenmiş, önderi olmuştur.
Yalnızca Bursaspor açısından değil, İbrahim Yazıcı'nın vefatı Türk futbolu için de yeri doldurulamaz zor bir kayıptır.
Başta ailesi olmak üzere, sevenlerine, Bursaspor camiasına, futbol ailemize başsağlığı diliyor, İbrahim Yazıcı'yı saygı ve rahmetle anıyorum."
TÜRKİYE FUTOL FEDERASYONU
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için başsağlığı mesajı yayımladı.
TFF'den yapılan açıklamada, "Merhum İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, ailesi, Bursaspor ve futbol camiasına başsağlığı dileriz" denildi.
BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE
Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajları yayımladı.
Fenerbahçe Kulübü'nün açıklamasında, İbrahim Yazıcı'nın vefat haberinin üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, "Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Bursaspor camiasına başsağlığı diliyoruz" denildi.
Beşiktaş Kulübü'nün yayımladığı mesajda ise, "Türk sporuna hizmetleri ile daima hatırlanacak olan Sayın İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, Bursaspor camiasına, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.
GALATASARAY BAŞKANI ÜNAL AYSAL
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
Aysal, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajında, Yazıcı'nın vefatı nedeniyle büyük bir üzüntü duyduğunu belirterek, "Sayın İbrahim Yazıcı, Bursaspor Kulübüne sağladığı katkıların yanında Türk sporuna yaptığı sayısız hizmet ile de anılacaktır. Spor camiası olarak önemli bir spor adamını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Bursaspor camiasına başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.
TRABZONSPOR
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın hayatını kaybettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum İbrahim Yazıcı'ya Yüce Allah'tan rahmet, ailesi, Bursaspor ve futbol camiasına başsağlığı dileriz.
SİVASSPOR
Sivasspor, hayatını kaybeden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazızı için başsağlığı mesajı yayımladı.
Kulüpten yayınlanan mesajda, "Geçirdiği kalp krizi nedeniyle yoğun bakımda tutulan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, yoğun bakım ünitesindeki yaşam mücadelesini kaybettiğini teessürle öğrenmiş bulunuyoruz. İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, kederli Ailesine ve Bursaspor camiasına başsağlığı diliyoruz" denildi.
Lig TV'deki programa telefonla bağlanan Bursaspor'un eski futbolcularından AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, babası gibi sevdiği bir insanı kaybettiğini belirterek, "Çok üzüldük. İbrahim Başkan, benim profesyonel anlamdaki ilk başkanımdı. Sakaryaspor'dan amatör olarak Bursaspor'da geldiğimde profesyonel oldum ve başkanlığımı yapmıştı. Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra da çok sık görüştüğüm baba gibi sevdiğim bir büyüğümü kaybettim. Mekanı cennet olsun. Allah, geride kalanlarına sabırlar versin. Son zamanlarda hastaydı. Bursaspor'da görev yapmak çok zor. Uzun süredir görev yapıyordu. Bursaspor'u şampiyon yaptı. En büyük hayali buydu. Futbolculuk yıllarımdan bildiğim üzere futbolcularla arasındaki diyalogunu çok samimi şekilde yürütüyordu. Babam gibi gördüğüm bir büyüğümü kaybettim. Hepimizin başı sağolsun" dedi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de İbrahim Yazıcı'nın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Herkesin başı sağolsun. Yazıcı, benim uzun yıllardır arkadaşım. Sadece futboldan değil. Uludağ'da kayak hocamızdı. Uzun yıllardır görüşüyoruz. Trabzon'a geldiğinde rahatsızlanmıştı. Allah, günahlarını affetsin, ailesine sabırlar versin" ifadelerini kullandı.
Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Türk futbolu ve iş dünyası adına çok değerli bir insanı kaybettiklerini söyleyerek, "Hepimizin başı sağolsun. Çok değerli bir insanı kaybettik. Benim manevi ağabeyimdi. Türk futbolu adına, turizmi adına büyük bir kayıp. Maalesef son senelerde Bursaspor'la ilgili açılan dava kendisini çok üzmüştü. Bunu hiç hak etmiyordu. Futbolu çok seven çok tecrübeli ağabeyimizdi. Sadece futbol değil, bir çok konuda danıştığım ağabeyimdi. Kendisini futbola adamış bir insandı. Ailesine, yakınlarına Bursaspor camiası futbol ailesine başsağlığı diyorum.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, "Türk futbolunun, ailesinin sevenlerinin ve Bursa camiasının başı sağolsun. Futbolun dışında da çok iyi bir arkadaşlığımız vardı. Ailece görüşürdük. Çok düzgün insandı. Türk futbolu için büyük hizmetleri oldu. Anadolu'dan bir takımı şampiyon yaptı. 4 yıldır sürekli Avrupa hedefi olan bir takım kurdu. Vizyonu ve hizmetleriyle Bursaspor'u büyük takımlar arasına soktu. Allah nur içinde yatırsın" dedi.
Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı da, "Türk futbolunun başı sağolsun. Hem siyaset, hem spor hem ticaret dünyası adına önemli bir kişiliği kaybettik. İbrahim Yazıcı ile 40 yıla yakın dostluğum vardı. Hastalığından dolayı kendisini defalarca ikaz ettim. Allah'tan çok çekmedi. Nur içinde yatsın. Tüm spor camiamıza baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.
Bursaspor'un şampiyon kadrosunda yer alan Sivassporlu futbolcu Sercan Yıldırım da, "İbrahim başkanımızın hastaneye kaldırıldığı duyunca yıkılmıştım. Maddi ve manevi yönden babam gibiydi. Onun önderliğinde şampiyon olduk. Çok özleyeceğiz. Unutmayacağız. Çok üzgünüz. Ailesine baş sağlığı diliyorum" dedi.
KAYSERİSPOR'DAN BURSASPOR'A BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Kayserispor Kulübü, Bursaspor kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.
Kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan baş sağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi:
"Bursaspor Kulübü Değerli Başkanı İbrahim Yazıcı, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet; acılı ailesine, Bursaspor ve futbol camiasına başsağlığı dileriz."
ERCİYESSPOR KULÜBÜ BAŞKANI ZİYA EREN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Kayseri Erciyesspor Kulübü başkanı Ziya Eren, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.
Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan mesajında şu ifadelerde bulundu:
"Bursaspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Yazıcı'nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.
Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı dört büyükler efsanesini yıkıp şampiyonluğu Bursaspor'a kazandıran isim olarak tarihe geçen, Sayın İbrahim Yazıcı, Bursaspor Kulübü'ne sağladığı katkıların yanında Türk sporuna yaptığı sayısız hizmet ile de anılacaktır. Spor camiası olarak önemli bir spor adamını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.
Merhuma Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine Türk Futbolu Bursaspor Camiası'na başsağlığı dilerim."
MERSİN İDMANYURDU
Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nun kulüp başkanı Kahramanlı, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle baş sağlığı mesajı yayımladı.
Kahramanlı, mesajında, spor camiası adına üzücü bir günü yaşadıklarını ifade etti.
İbrahim Yazıcı'nın iş adamı kimliğiyle ekonomi camiasının, kulüp başkanı kimliğiyle de spor camiasının yakından tanıdığı ve sevdiği bir kişi olduğunu dile getiren Kahramanlı, şunları kaydetti:
"Yazıcı'nın ölümü her kesimi derinden üzmüştür. Ailesine, sevenlerine ve tüm Bursaspor camiasına baş sağlığı dileriz. Yazıcı, Anadolu kulüplerinin de önemli işler başarabileceğini gösteren önemli bir kişiydi. Temennimiz zoru başaran Yazıcı'nın hırsı ve kulübe katkıları, tüm Anadolu kulüplerine örnek olur."
ADANA DEMİRSPOR
PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor kulübünün basın sözcüsü İzzettin Turgut da mesajında, "Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatını çok büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bursaspor Kulübü yönetim kurulu ve Bursaspor camiasının başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
İZMİR KULÜPLERİNDEN MESAJLAR
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle Bucaspor, Göztepe, Karşıyaka ve Altınordu kulüpleri başsağlığı mesajları yayımladı.
Bucaspor Kulübünden yapılan açıklamada, İbrahim Yazıcı'nın kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği belirtilerek, "Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Bursaspor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.
-Göztepe-
Kulübün internet sitesinde "Başın sağolsun Bursaspor" başlıklı bir mesaj yayımlayan Göztepe'nin açıklamasında şunları kaydedildi:
"3 gün önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesi veren Bursaspor Başkanı ve önemli spor adamı sayın İbrahim Yazıcı'nın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Geçirdiği kalp krizi neticesinde vefat eden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Bursaspor camiasına başsağlığı dileriz."
-Karşıyaka-
Karşıyaka Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada ise Yazıcı'nın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği, vefatının Türk futbolu adına büyük bir kayıp olduğu bildirildi.
Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilenirken, "Bursaspor camiasının başı sağolsun" ifadeleri kullanıldı.
-Altınordu-
Spor Toto 2. Lig'in yeni temsilcisi Altınordu'nun mesajında ise şu ifadelere yer verildi: "3 gün önce kalp krizi geçirmesi nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Acıbadem Bursa Hastanesi'nde bugün hayatını kaybetti. 66 yaşında vefat eden Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Türk futboluna başsağlığı dileriz."
DSP GENEL BAŞKANI TÜRKER İBRAHİM YAZICI'NIN VEFATI DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI
DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, çalışmalarıyla daima gönüllerde yer edinmiş önemli bir kişidir. Yazıcı'nın vefatı, Türkiye için önemli bir kayıptır" dedi.
DSP Genel Başkanı Masum Türker, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı üzerine mesaj yayımladı. Türker, mesajında şunları kaydetti:
"Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yaşamını yitirmesinden dolayı büyük üzüntü duydum. Kendisine rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm Bursaspor camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum. 21. Dönem'de Muğla Milletvekili olan Yazıcı, hem siyaset yaşamında, hem iş yaşamında hem de son olarak yer aldığı spor camiasında çalışmalarıyla daima gönüllerde yer edinmiş önemli bir kişidir. Yazıcı'nın vefatı, Türkiye için önemli bir kayıptır."
ORDUSPOR'DAN BURSASPOR'A BAŞSAĞLIĞI
Orduspor, bugün hayatını kaybeden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için resmi internet sitesinden başsağlığı mesajı yayımladı.
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı (64), 3 gündür Acıbadem Bursa Hastanesi'nde yoğun bakımda hayatta kalma savaşı verirken bugün hayatını kaybetti. Orduspor Kulübü, resmi internet sitesinden Bursaspor camiasına ve Yazıcı'nın yakınlarına başsağlığı diledi.
Resmi siteden yapılan açıklamada, "Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın hayatını kaybettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın İbrahim Yazıcı'ya Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve Bursapor camiası başta olmak üzere, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.