İbrahim Yazıcı cenaze töreni canlı izle

İbrahim Yazıcı cenaze töreni canlı izle

Kalp krizi sonrası üç gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 65 yaşındaki Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı için ilk tören Bursa Atatürk Stadı'nda yapıldı. Başkan Yazıcı, Ulucami'de öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Emirsultan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

2013.05.09 12:46 - Son Güncellenme: 2013.05.09 12:54 - Spor - HABER MERKEZİ
A
İbrahim Yazıcı cenaze töreni canlı izle
05:22 İbrahim Yazıcı'ya ilk tören Atatürk Stadı'nda

İLGİLİ VİDEO

İbrahim Yazıcı'ya ilk tören Atatürk Stadı'nda

01:01 Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Yazıcı için ne dedi?

İLGİLİ VİDEO

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Yazıcı için ne dedi?

01:12 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yazıcı için ne dedi?

İLGİLİ VİDEO

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yazıcı için ne dedi?

05:27 İbrahim Yazıcı'nın cenaze töreni - 2

İLGİLİ VİDEO

İbrahim Yazıcı'nın cenaze töreni - 2

Hüseyin ALTINIRMAK - Mesut DEMİR - Ersel NALBANT / WWW.BURSADABUGUN.COM

 

Bursaspor Kulübü'ne tarihindeki ilk şampiyonluğu yaşatan başkan olan İbrahim Yazıcı, 7 Mayıs Salı günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Büyük Başkan için ilk tören Bursa Atatürk Stadı'nda yapıldı. Şu sırada Yazıcı'nın naaşı Ulucami'ye getirildi.

 

İbrahim Yazıcı'nın naaşı saat 9.50 sularında Bursa Atatürk Stadı'na getirildi. Şu anda tören için son hazırlıklar gerçekleşiyor. 25 bin adet siyah tişort dağıtıldı. Tişortların üzerinde İbrahim Yazıcı'nın fotoğrafı ile birlikte 'TARİH YAZICI BÜYÜK BAŞKAN' ifadesi yer alıyor. Taraftarlar Bursa Atatürk Stadyumu'nun tam ortasında dev bir Türk bayrağı açtı. Maraton tribününde İbrahim Yazıcı'nın şampiyonluk kupasıyla bilrlikte yer alan fotoğrafında 'ŞAMPİYONLUK GÖRMEDEN YİTİRİLEN YÜREKLERE, ŞAMPİYONLUĞU ORADA ANLAT BAŞKANIM' ifadesi ile birlikte 'ALLAH'A YEMİN OLSUN, SANA SÖZ OLSUN, DİK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ BAŞKANIM' sözleri yer aldı.

 

 

Törene Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile çok sayıda milletvekili, belediye başkanı, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı.         

 

Törene Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray yöneticisi Adnan Öztürk, yorumcu Rıdvan Dilmen, Mehmet Ağar, Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Tümer Metin, Hikmet Karaman, eski Bursasporlu futbolcular Ivan Ergic, Turgay Bahadır, Hasan Özer, Bursasporlu yönetim ve futbolcular ve taraftarlar katıldı...  

 

BÜLENT ARINÇ: Yeni stadın adının 'İbrahim Yazıcı' olması için çalışacağız.

ÖMER ERDOĞAN: Çok büyük bir başkanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Birlikte büyük başarılara imza attık. Başımız sağolsun   

ERTUĞRUL SAĞLAM: Büyük başkanımızı uğurlarken buraya gelen-gelmeyen herkesten Allah razı olsun. 4 yıl birlikte çalıştık. Bu sürede onun vizyonu ve büyüklüğü bize güç verdi. Hiçbir zaman kaçmadı. Çok iyiliksever bir insandı ama kimseye söylemezdi. 26 yıl sonra bir Anadolu takımının şampiyonluğunu birlikte yaşadık. En büyük pay onundu ama hiçbir zaman ön plana çıkmadı. O şimdi Cennet'e şampiyonluk görmeyenlere şampiyonluğu anlatıyor... Tüm Bursa'nın başı sağolsun, mekanın Cennet olsun şampiyon başkan.

HİKMET KARAMAN: Beni bu kulübe siz getirdiniz. Yanımda kal beraber yürüyelim dedi bana. Hakkını helal et büyük başkanım. Mekanın Cennet olsun büyük başkan.

 

 

GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN ÜNAL AYSAL AÇIKLAMASI

 

Sarı-kırmızılı kulüp, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Ünal Aysal'ın neden törene katılmadığını açıkladı: Bursaspor Kulübü Başkanı Merhum İbrahim Yazıcı'nın bugün yapılacak olan cenaze törenine katılmayı planlayan Başkanımız Ünal Aysal, ulaşımını gerçekleştireceği helikopterin yakıt tankında son dakikada meydana gelen arızadan dolayı, Bursa'ya hareket edememiştir. Başkanımız Ünal Aysal, çok arzu etmesine rağmen cenaze törenine katılamayacaktır. Merhum İbrahim Yazıcı'ya bir kez daha Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Bursaspor Camiası'na başsağlığı dileriz.

 

İbrahim Yazıcı'nın naaşı kortej eşliğinde Ulucamiye getirildi...

 

AYRINTILAR GELİYOR...

 

YEŞİL BEYAZLILARI TARİHE GEÇİREN BAŞKAN...


BURSASPOR'DA HÜZÜNLÜ ANTRENMAN


"BENİ BURALARA BAŞKANIMIZ GETİRDİ"


BURSA BAŞKANINA AĞLIYOR


EFSANELER UNUTULMAZ!


İBRAHİM YAZICI'NIN "VEDA" TEZAHÜRATI...


BURSASPOR "SİYAH" FORMA GİYECEK!


İBRAHİM YAZICI İÇİN VEFA ÖRNEĞİ

 

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.09 12:46 - Son Güncellenme: 2013.05.09 12:54 - HABER MERKEZİ
A