İbrahim Arslan, Ak Parti Gürsu Belediye Başkan Adayı oldu

İbrahim Arslan, Ak Parti Gürsu Belediye Başkan Adayı oldu

Bursa'da Gürsu Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu Ak Parti Gürsu İlçe Binasına gelerek açıklayan İş Adamı ve Siyasetçi İbrahim Arslan, "hep olduğu gibi bugünde olmamız gereken yerde evimizdeyiz. Daha fazla yaşayan ve yaşatan Gürsu için göreve talibiz" dedi.

2018.11.11 00:20 - Son Güncellenme: 2018.11.11 00:23 - Bursa Bölge
A
İbrahim Arslan, Ak Parti Gürsu Belediye Başkan Adayı oldu

Bursa Gürsu'da değişimin izlerini Ak Parti ile Gürsululara 17 yıldır yaşattıklarını ve uzun dönemler Gürsu'da İlçe Başkanlığı ve Bursa'da çok farklı görevlerde yerel yönetim tecrübeleri olduğunu aktaran İş Adamı İbrahim Arslan, "şimdi durmaksızın üretme zamanı" dedi. Ailesi ve sevenleri ile birlikte Ak Parti Gürsu İlçe Başkanlığı'na gelerek Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusu yapan İş Adamı İbrahim Arslan'a partililerin ilgisi yüksekti.

İbrahim Arslan'ın adaylık başvurusunda konuşan Ak Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu, "Ak Parti Gürsu gençlik kollarında görev yaptığımız yıllarda İbrahim Arslan başkanımızla çalışma imkanı bulduk. Kendisinin samimi dava duruşu ve de Gürsu aşkını bilmeyen yoktur. Tüm adaylarımıza olduğu gibi kendisine de başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, yerel seçimlerde Gürsu'da yine birliktelik kazanacak ve 31 Mart 2019 günü sandıktan hep birlikte yine Ak Parti oylarında rekorlar kırarak çıkacağız" dedi.

"Ak Parti'yi hep beraber kurduk"

Arslan, Ak Parti İlçe binası önünde Gürsu halkına yönelik seslenişinde, "1964 Artvin Yusufeli doğumluyum. Eğitim dönemimi ve Yüksek Tahsilimi Amasya ilimizde tamamladım. 1991 yılında evlenerek Bursa'nın cennet ilçesi Gürsu'ya yerleştim. O günden bugüne aranızda sizlerden birisi olarak yaşamımı devam ettiriyorum. Cumhurbaşkanımız, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Ak Parti'nin kuruluşunda görev aldım. 14 Ağustos 2001 günü Gürsu Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini üstlendim ve bu suretle aktif siyasete dahil oldum. 2004 yılından 2011 yılı sonuna kadar Gürsu'da Ak Parti İlçe Başkanı olarak görev yaptım. 2012 yılından itibaren Büyükşehir Belediyemizin BESAŞ, BURFAŞ gibi şirketlerinde ve Gürsu Kent Konseyimizde Başkanlık ve çeşitli görevlerde kentimize hizmet ürettim. Evli olmakla birlikte 1 oğlum ve 1 kızım var" diyerek Ak Parti'yi hep beraber kurduklarını ve bu davaya ve millete sahip çıkmak adına her adımında Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yürüdüklerini ifade etti.

"Gürsu'nun tarihine Ak yatırımlarımızı not düşeceğiz"

Gürsu'da geleceğe dönük önemli projelerin planlamasını vatandaştan gelen taleplere göre hayata geçirmek istediklerini vurgulayan Gürsu Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Arslan, "mutlaka sizlerin önceliklerini hayata geçirmek ilkesi ile hareket edeceğiz. Yıllardır yaşadığımız Gürsu'nun artık daha fazla yaşatabilmesi ve nitelikli göç dediğimiz gençlerimizin dışarıya gitmemesi için iş dünyamızın yanında olacağız. Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini Gürsu'da var edeceğiz. Yeşilini koruyacağımız Gürsu'da dün Ak Parti'mizin hayata geçirdiği projeleri daha fazla sahiplenecek ve yarınlara daha geniş bir vizyonu olan Gürsu'yu imar ederek hep birlikte ulaşacağız. "Ben" değil, "Biz" anlayışını şiar edindiğimiz siyasetimizde elbette hep birlikte başaracağız, kentimizi yaşatacağız. Gürsu, bugüne kadar demokrasi ve devlet adına Ak Parti adına verdiği oylarla tarihe önemli notlar düştü. Ak Parti Lideri Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Gürsu ve Gürsulular hiç yalnız bırakmadı. Biz dün sandıklardan nasıl Ak Parti'yi iktidar çıkardıysak, yarın görev verildiğinde de gerçekleştireceğimiz projelerle Gürsu'yu başta Bursa olmak üzere Marmara'nın turizm ve doğa cenneti haline getireceğiz. Daha fazla betonlaşma değil daha fazla yeşilin olacağı Gürsu'muzda sanayici ve iş adamlarımızın sesi olacak onlarında sorunlarının çözümü için elimizi taşın altına koyacağız. Ve hep birlikte Gürsu'nun şanlı tarihine yatırımlarımızla Ak notlar düşeceğiz. Biz yola yeni çıkanlardan değiliz. Biz hep bu yolda var olduk. Durmak bilmedik. Yola devam ediyoruz" diyerek seçim startını verdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.11 00:20 - Son Güncellenme: 2018.11.11 00:23 - Kübra Coşar-pasif
A