İbo Show kaldığı yerden devam ediyor

İbo Show kaldığı yerden devam ediyor

90'lı yıllarda başlayan serüvenle Türkiye'nin tüm yıldızlarını her hafta evlerimize misafir eden ''İbrahim Tatlıses''; izleyicisine uzun yıllar ''İbo Show'' ile canlı canlı müzik şöleni yaşattı ve şimdilerde birbirinden değerli konuklarıyla her hafta aynı duyguları yaşatmaya kaldığı yerden devam ediyor.

2020.11.30 13:21 - Son Güncellenme: 2020.11.30 13:21 - Magazin
A
İbo Show kaldığı yerden devam ediyor

Yılların hasreti sona erdi ve ''İbo Show'' kaldığı yerden bomba gibi devam ediyor. "İbo Show", bu hafta Kibariye, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ile izleyicisinin yüreğine dokunarak canlı müziğe doyurdu. 

Kibariye'nin güçlü ve eşsiz yorumu "İbrahim Tatlıses"i ağlatırken, imparatorun arabeskin prensi dediği Hakan Altun'da program boyunca unutulmaz dakikalara imza atarak kulaklarımızın pasını sildi.

YouTube'da Poll Production ve Wediacorp Music iş birliğiyle yayınlanan program Türkiye'de 1'inci sıraya oturarak 3 hafta boyunca YouTube Trendler listesinden inmedi.

Televizyonun yanı sıra YouTube'a da damgasını vuran ''İbo Show'' her hafta birbirinden değerli konuklarıyla İbrahim Tatlıses ve Poll Production YouTube kanalında evlerimize konuk olmaya devam edecek.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.11.30 13:21 - Son Güncellenme: 2020.11.30 13:21 - Gülcan Tekin
A