HUZUREVİNDE KADINLAR GÜNÜ COŞKUSU
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin eşi Hüsniye Altepe, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü huzurevi sakinleriyle birlikte kutladı.
2011.03.08 16:42 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan kadınlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla Gönül Dostları Sofrası'nda düzenlenen yemekte bir araya geldi. Başkan Recep Altepe'nin eşi Hüsniye Altepe ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı'nın karanfillerle karşıladığı kadınlar, bu özel günün tadını doyasıya eğlenerek çıkardı. Kadınların moral topladığı buluşmada, "Beşik sallayan el dünyaya hükmeder" diyen Neşet Çakmaklı, her kadının geleceği yönlendiren birer anne olduğunu söyledi.
Hüsniye Altepe ise, sadece bir gün değil 365 günün de kadınların günü olması gerektiğini belirtti. Kadınların annelik duygusuna sahip olduğunu ifade eden ve huzurevi sakinlerine "Sizler bizim baş tacımızsınız, sizleri çok seviyoruz" diye seslenen Altepe, sözlerini, "Annelerin hakları hiçbir şekilde ödenmez. Kadınlar anne, eş, evlat veya gelin olarak her şekilde en değerli varlıklardır. Biz kadınlar yaşam kaynağıyız. Kadınların olduğu her ortamda hayat çok daha güzel ve yaşanılır oluyor" diye sürdürdü.
Altepe, tek tek ilgilenip sohbet ettiği kadınlara birer havlu hediye etti.