HUZUREVİNDE DUYGUSAL DOĞUM GÜNÜ

HUZUREVİNDE DUYGUSAL DOĞUM GÜNÜ

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şubat ayında doğum günü olan huzurevi sakinlerine sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

2011.03.01 10:49 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
HUZUREVİNDE DUYGUSAL DOĞUM GÜNÜ

Kaplıkaya'daki Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde yaşamını sürdüren yaşlılardan Şubat ayında doğum günü olanlar, huzurevi yemekhanesinden gerçekleştirilen partide eğlenceli anlar yaşadı.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı, huzurevinde 5 yıldızlı konforu sunmayı amaçladıklarını belirterek, yaşlıların rahat, huzurlu ve keyifli bir yaşam sürmeleri hedefiyle çalışmalarına yön verdiklerini söyledi. Huzurevinde kalan Şubat ayı doğumlu yaşlılara özel bir gün yaşatmak istediklerini ifade eden Çakmaklı, yaşlıların da sürpriz doğum günü kutlaması karşısında çok sevindiklerini dile getirdi.
Şubat ayında doğum günü olan huzurevi sakinlerinden, yaşları 61 ile 85 arasında değişen Bekir Çelebi, Cafer Dalkılıç, Fehmi Kaptan, Hasan Tahsin Öztürk, Hüseyin Çetin, Mahmut Misir, Makbule Ezik, Mustafa Aydın, Sabriye Taşeli, Selahattin Atay, Şükran Gencal, Turan Sinan, Yusuf Kara ve Hayrettin Mavili doğum günü hediyelerini de yine Genel Sekreter Yardımcısı Çakmaklı'nın elinden aldı.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.03.01 10:49 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A