Huzurevi sakinleri moral depoluyor

Huzurevi sakinleri moral depoluyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri, BUSMEK tarafından açılan hobi kurslarıyla moral depoluyor. Yaşlıların yaptığı gemi maketleri göz kamaştırıyor.

2014.11.12 16:46 - Son Güncellenme: 2014.11.12 16:46 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Huzurevi sakinleri moral depoluyor


Huzurevinde 2014-2015 kurs dönemi başladı. Huzurevi sakinlerine yönelik hobi çalışmaları kursları büyük ilgi görüyor.

Huzurevi sakinlerinin sosyalleşmeleri ve el becerilerini geliştirmeleri için başlatılan hobi atölyesinde yaşlılar keyifli anlara imza atıyor.

BUSMEK tarafından verilen deri işleme, ahşap ve cam boyama kursları, Orkestra Şube Müdürlüğü'nün desteğiyle Türk Halk Müziği çalışmaları huzurevi sakinlerinin hayatına renk katıyor.

Deri işleme çalışmalarında üretilen cüzdan, çanta ve telefon kılıflarını kendi tasarımlarıyla süsleyen, ahşap objeleri hayal güçleriyle oluşturup renklendiren yaşlıların mutluluğu yüzlerine yansıyor.

Huzurevi sakinlerinden İsmet Cantekin'in yaptığı gemi maketleri büyük ilgi görüyor. Cantekin, yaşıtlarını da kurslara katılmaya teşvik etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2014.11.12 16:46 - Son Güncellenme: 2014.11.12 16:46 - HABER MERKEZİ
A