Hüseyin Satı'nın gözaltı süresi uzatıldı

Hüseyin Satı'nın gözaltı süresi uzatıldı

"Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri"nde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a saldırıda bulunan Hüseyin Satı'nın gözaltı süresi uzatıldı.

2013.08.17 14:17 - Son Güncellenme: 2013.08.17 14:17 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Hüseyin Satı'nın gözaltı süresi uzatıldı

Hacıbektaş Polis Merkezinde dünden bu yana gözaltında bulunan Satı, sabah saatlerinde polis nezaretinde ilçe Adliyesine getirildi. Zanlı burada Cumhuriyet savcısına ifade verdi.

Devam eden soruşturma nedeniyle emniyet güçlerinin talebi üzerine Satı için 1 gün daha ek gözaltı kararı çıktı.

Satı, savcılıktaki işlemlerinin ardından tekrar Hacıbektaş Polis Merkezine götürüldü.

Zanlı, Belediyede halen çalışıyor iddiası

Olayı televizyon haberlerinden öğrenip Hacıbektaş ilçesine gelen Hüseyin Satı'nın ablası Elif Besun (45) ve Annesi Satı Satı da (76) Adliye önünde bekledi.

Abla Elif Besun, "Benim kardeşim böyle birisi değil, televizyonlarda haberleri izleyince hepimiz şok olduk. Oradakilerin veya arkadaşlarının gazına gelmiş olabilir. Kardeşim belediyeden iddia edildiği gibi ayrılmadı halen çalışıyor, izinli olarak geldi. O devletini, vatanını seven birisi" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, dün Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde "Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri"nin açılış törenindeki konuşmasının ardından protokoldeki yerine dönerken, Hüseyin Satı'nın fiili saldırısına maruz kalmıştı.  

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.08.17 14:17 - Son Güncellenme: 2013.08.17 14:17 - HABER MERKEZİ
A