Hurmalı Bademli, göz kamaştırıyor (ÖZEL HABER)

Hurmalı Bademli, göz kamaştırıyor (ÖZEL HABER)

Zamanında yetişmiş taze sebze ve meyveyi bulmak gün geçtikçe zorlaşıyor. Bursa'da ise Hurmalı Bademli firması tezgahlarındaki taze ürünleriyle vatandaşın gözlerini kamaştırıyor. Kahvaltı çeşitlerinden manav reyonuna kadar özenle hazırlanmış, organik üreticiler tarafından üretilen malların satıldığı gözde bir mekan haline gelmiştir. Mevsimi olmayan ürünlerde ise talep doğrultusunda 24 saat içerisinde müşteriye ürünün teslim edildiğini söyleyen Hurmalı Bademli işletme sahibi Rasim Koza, sosyal medya üzerinden de firmayla iletişime geçilebileceğini ifade etti.

2021.10.20 08:27 - Son Güncellenme: 2021.10.21 08:44 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Hurmalı Bademli, göz kamaştırıyor (ÖZEL HABER)
06:32 Hurmalı Bademli, göz kamaştırıyor (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Hurmalı Bademli, göz kamaştırıyor (ÖZEL HABER)

SEMA ÜSTÜNTAŞ  / BURSADA BUGÜN

Hurmalı Bademli, özellikle çalışan kadınlar için taze donuk ürünlere önem gösterirken; diğer yandan da tezgahında sattığı malı sürekli olarak kullanımına göre ayrıştırmaya, ona göre müşteriye fiyat vermeye özen gösteriyor.

''HER GÜN ÜRÜNLERİMİZİ YENİLENİP, TAZELİĞİNİ KORUYORUZ''

Sebze ve meyve toptancılığı yapan ve Hurmalı Bademli'nin işletme sahibi olan Rasim Koza, "Burada mevsimine uygun meyve ve sebzelerin en taze olanlarını satmaya çalışıyoruz. Her gün ürünlerimizi yenilenip, tazeliğini koruyoruz. Bademli'de bulunmamızın nedeni buradaki manav eksikliğini fark etmemiz sonucunda ortaya çıktı. İlk şubemizi buraya açmış olduk. Buradaki vatandaşa hizmet etmekten dolayı mutluyuz. Ürün çeşitliliğimiz fazladır, elimizde olmayan ürünleri de bir şekilde temin etmeye çalışıyoruz. Şu an gündemde olan özellikle yeşillik ürünlerinde fiyat artışı yaşansa da biz olabildiğince durumu müşterilere yansıtmadan ilerliyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan da bizimle iletişime geçebilir, oradan da sipariş oluşturabilirsiniz" dedi.

''BİR EVİN ÖNCELİKLİ İHTİYACI OLABİLECEK ÜRÜNLERİ BURADA BULUNDURMAYA ÇALIŞIYORUZ''

70 yıldır Bursa'da meyve ve sebze üzerine vatandaşa hizmet veren, Hurmalı Bademli firmasında çalışan Mustafa Bıçak, "İki ay önce hizmet alanımızı geliştirmek adına şarküteri bölümünü açtık. Sabah saat 09.00'dan akşam saat 22.00'a kadar hizmet vermekteyiz. Bunun haricinde dışarıya paket servisimiz de mevcut. Ürün yelpazemiz çok geniştir. Müşterilerimiz için hazırladığımız donuk ürünlerden, kahvaltılık soslar dahil füme et ve peynir çeşitlerimiz bulunuyor. Özel yaptırdığımız tereyağı ve bal satıyoruz. Firmamızın bir diğer ayrıcalığı ise müşterilerin istediğine özel günlük mezeler yapabiliyor olmamızdır. Sürekli olarak satışa sunulan 10 çeşit mezemiz bulunuyor. Bunlardan bazılarını söylemek gerekirse; Rus salatası, mütebbel, haydari, fava, kereviz, yaprak sarma, kuru dolma şeklinde sıralayabiliriz. Bursa halkının çoğunlukla tercih ettiği ezine, manyas ve mihaliç peynirlerini asıl yerinde yaptırarak, çeşitleriyle satışa sunuyoruz. Mevki olarak damak zevkine önem veren müşteri profilimiz var. Ürünlerimiz iyi olduğu için bu yönde bir sorun yaşamıyoruz. Çalışan kadınlar için pişirmeye hazır halde olan poğaça çeşitleri de yoğun talep görüyor. Kahvaltılık soslar da en çok tercih edilenler arasında diyebiliriz. Yan ürün olarak ev yapımı salça, bebek eriştesi ve tarhanası da satıyoruz. Organik yumurta ile satışlarımızı da arttırmış oluyoruz. Elimizde günlük yapmış olduğumuz menemenlik salçadan tutun da közlenmiş kapya biber ve bamya turşusuna kadar birçok ürün bulunuyor. Burası butik bir şarküteri. Bir evin öncelikli ihtiyacı olabilecek ürünleri burada bulundurmaya çalışıyoruz. Belki çeşit olarak az, ama kalite ve hijyen olarak en üst seviyedeki ürünleri getirdik. Gıda fiyatlarına sürekli gelen zamları müşterilerimize yansıtmamaya çalıştık. Çocukların rahatça tüketebileceği az baharatlı sucukları ise özel olarak yaptırdık. Gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

''SAKLAMA KOŞULLARINA UYGUN DEPOLARIMIZDA BULUNAN MALLARI, 24 SAAT İÇERİSİNDE KİŞİYE TESLİM ETMİŞ OLUYORUZ''

Bıçak, manav reyonu hakkında ise şu bilgileri paylaştı:

"Hurmalı Bademli'de satılan tüm ürünler günlük taze olarak Bursa Kent Hali'nden temin edilmektedir. Meyve ve sebzeler yerinde, özenle seçiliyor. Boyutlarına ve kullanım ihtiyacına göre tezgahta ürünleri ayrıştırarak satıyoruz. Böylece yemeklik veya kahvaltılık domates isteyen bir müşterimiz rahatça alışverişini yapabiliyor. Bunun haricinde Bursa'ya özgü olan meyvelerde gününde toplanıp tezgahlarımızda satışa çıkıyor. Dağ yörelerinden mevsimine göre meyveler alınıp tazeyken müşteriye sunuluyor. Şeftali buzhaneye girmeden, dalından toplanmış haliyle boylarını ayırarak satıyoruz. Biz elimizden geldiği kadar çeşitliliği arttırıp müşterinin isteğini karşılama gayretindeyiz. Elimizde olmayan bir ürün istenirse de gün içerisinde müşterilerimizin evine servis yapma fırsatımız oluyor. Bazen hamile bir kişi elimizde ve mevsimi olmayan bir ürün isteyebiliyor. Saklama koşullarına uygun depolarımızda bulunan malları, 24 saat içerisinde kişiye teslim etmiş oluyoruz. Örneğin şu an zamanı olmayan papaz eriğini müşterinin talebi doğrultusunda bir gün sonrasında kendisine ulaştırabiliyoruz."

ADRES:

Bademli, Sümbül Çimen Sitesi

Mudanya, Bursa

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

E-POSTA: Hurmalihurmali@gmail.com

TEL: 0 (552) 500 44 45

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.10.20 08:27 - Son Güncellenme: 2021.10.21 08:44 - HABER MERKEZİ
A