Hülya'yı öptüm 5 yılım gitti

Hülya'yı öptüm 5 yılım gitti

Hülya Avşar hakkındaki "ekolojik ev" davası karara bağlandı. Mahkeme, Avşar'ın işadamı Mustafa Konuş'a 1 milyon lira ödemesine karar verdi.

2011.12.05 10:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin
A
Hülya'yı öptüm 5 yılım gitti

İstanbul'da 2006'da Hülya Avşar'a yaptığı ekolojik evin parasını alamadığını öne süren işadamı Mustafa Konuş'un beş yıldır sürdürdüğü hukuk mücadelesi sonunda mahkeme, ünlü sanatçının işadamına 1 milyon lira ödemesine karar verdi. Konuş'un istediği inkar tazminatı ve KDV ücreti yerel mahkemece kabul edilmeyince dosya Yargıtay'a temyize götürüldü. Avşar'la yaptığı işin hem kendisini hem de ticaret hayatını olumsuz etkilediğini söyleyen Konuş, "Hülya Avşar, iki sene evvel benim yapmış olduğum yapıyı başka birine satarak bedelini almış ve kullanmıştır, hâlâ da kullanmaktadır. Avşar, ilk toplantımızda sözleşmenin imzalanmasının ardından beni şirket müdürü olarak yanağımdan öptü ama o öpücük bana 2 milyon lira ve 5 yıla mâl oldu. Bütün ticari hayatımı altüst etti" dedi.
Hakkından fazlasını istiyor
Hülya Avşar'ın avukatı Kerem Hasbakkal ise Yargıtay'da olan dava dosyasının incelendiğini belirterek, "Amacımız ödeme yapmamak değil, hak edilen ödemeyi yapmaktır. Konuş, hakkından fazlasını istiyor. Bize teslim edilen yapı, sözleşmede belirtilenden yüzde 50 daha küçük yapılmış ve bu şekilde teslim edilmiştir" dedi. Konuş'un eksik inşa ettiği yapının bedelini tam istediğini öne süren Hasbakkal, sözlerini şöyle tamamladı: "Mustafa Bey, sağda solda konuşarak bu işten prim yapmaya çalışıyor. Hülya Hanım'ın adını da kullanıyor. Biz bu kişiden de bu kişiyle iş yapmış olmaktan da son derece rahatsızız. Yargı kararını bekleyeceğiz."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.12.05 10:02 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A