Hüdavendigar parkı 'baja' gösterileriyle renklendi
Baja Kupası'nın gösterisi Bursa'da yapıldı.
2021.11.12 18:29 - Son Güncellenme: 2021.11.12 18:56 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Hüdavendigar parkı 'baja' gösterileriyle renklendi
12 Kasım Cuma günü Hüdavendigar Kent Parkı'ndan verilen seremonik start ile başlayan yarışa, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda sporcu katılım gösterdi.Sporseverler, Baja Kirmasti organizasyonunda seyir zevki ve yüksek heyecan dozunun zirve gördüğü bir mücadele izleme şansı buldu.

Yaklaşık 200 km. özel etabın koşulduğu bu zorlu yarış, 13 Kasım günü saat 11.30'da Uluabat'tan start alarak Warn Türkiye özel etabı ile Sincansarnıç'a uzanacak.

Daha sonra Atlas köy ve Dağyenice arasında yer alan Marmara Vinç özel etabıyla sona erecek. Organizasyon 14 Kasım Pazar günü her iki etabın ters yönde geçilmesinin ardından saat 18.30'da Aloft Bursa Hotel önünde yapılacak ödül töreni ile son bulacak.

Startı verilen 'Baja' yarışı ile ilgili açıklama yapan Yarışma Direktörü Ercan Uçar," Yarışmanın ilk gününde 20 otomobil 3 tane güvenlik otomobiliyle beraber start aldı.Bu zorlu yarış, 13 Kasım Pazar günü saat 11.30'da Uluabat'tan start alarak köprünün altından geçerek, sol taraftan 60 kilometre orman etabına koşacaklar. İzliyiceler belli bir metre yürüdükten sonra etabın en hızlı bölümünde yarışmacıları izleyebilirler. Bu heyecan kaçmaz!" dedi.

