Htc'den Android 4.1 güncellemeleri için kötü haber

Htc'den Android 4.1 güncellemeleri için kötü haber

Güncellemeler konusunda bir süredir yeni açıklamalar yapmaya HTC, Android 4.1 konusunda bir takım bilgiler aktardı.

2012.11.14 11:02 - Son Güncellenme: 2012.11.14 11:02 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Htc'den Android 4.1 güncellemeleri için kötü haber

Güncellemeler  konusunda bir süredir yeni açıklamalar yapmaya HTC, Android 4.1 konusunda bir takım bilgiler aktardı. Gelen haberler hem iyi hem de biraz kötü.

Güncellemeler konusunda son dönemde daha hassas bir tutum sergilemeye başlamayan HTC, sonundan merakla beklenen Android 4.1 güncellemeleri konusunda bir takım bilgiler aktardı. Yapılan açıklamalar bazı akıllı telefon sahiplerini üzecek nitelikte.

1GB RAM Şartı

2012 yılında pazara sunulmuş ve 1GB RAM'e sahip tüm modellerin Android 4.1 JellyBean güncellemesini alacağını belirten HTC, 512MB veya daha  az RAM'e sahip akıllı telefonların ise güncelleme programının dışında olduğunu ifade etti. Bu durumda HTC One V, Desire C, Thunderbolt gibi modeller güncellenemeyecek.

Optimal kullanıcı deneyimini koruyabilmek adına böylesi bir karar aldıklarını belirten HTC, kullanıcılardan ciddi bir tepki ile karşılaşacaktır muhtemelen. One X, Desire X gibi modellerin zaten güncelleme alacağına dair hiçbir şüphe yoktu. Samsung'un giriş seviyesindeki modellerini bile güncelleme kapsamına alması ve HTC'nin net tavrı, ilerleyen dönemlerde HTC'nin bir kaybı olarak karşımıza çıkabilir.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2012.11.14 11:02 - Son Güncellenme: 2012.11.14 11:02 - HABER MERKEZİ
A