Hogwarts Legacy üçlemesi gelebilir! 2. oyuna başlandı bile

Hogwarts Legacy üçlemesi gelebilir! 2. oyuna başlandı bile

Bu yılın en çok satan yapımlarından biri olan oyunun devamı gelebilir. İddialara göre Hogwarts Legacy üçleme olacak ve bu süreçte herhangi bir genişleme gelmeyecek.

2023.12.22 08:33 - Son Güncellenme: 2023.12.22 08:34 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Hogwarts Legacy üçlemesi gelebilir! 2. oyuna başlandı bile

merlininkazani.com'un haberine göre;

2023 yılının şu ana kadar en çok satan oyunu olan Hogwarts Legacy'nin devam oyunları, güvenilir bir sızıntı kaynağı olan MyTimetoShineHello tarafından bildirildi. Sızıntıya göre, Hogwarts Legacy üçleme olacak ve geliştirme ekibi tüm kaynaklarını bu yeni projeye yoğunlaştırmış durumda.

Hogwarts Legacy Üçleme Olarak Gelebilir

Hogwarts Legacy'nin satış rekorları kırması göz önünde bulundurulduğunda, bir devam oyununun varlığı şaşırtıcı olmamalı. Avalanche Software ve Warner Bros. tarafından geliştirilen Hogwarts Legacy, 2023 yılında en çok satan yeni oyun olarak dikkat çekiyor.

Oyun, ilk çıktığında PC, PS5 ve Xbox Series X platformlarında yer almıştı. Daha sonra PS4 ve Xbox One için de Avalanche ve Warner Bros. tarafından piyasaya sürüldü. Bu yılın sonlarına doğru, popüler Harry Potter oyununun Nintendo Switch versiyonunun da yayınlandı.

İlk oyunun popülaritesi göz önünde bulundurulduğunda, bir devam oyununun geliştirilmekte olduğu sürpriz olmasa da, bunun "yapım aşamasında" olduğunu duymaktan oldukça mutlu olduk. Tabii bu, MyTimetoShineHello'nun kaynaklarının doğruluğu varsayılarak söyleniyor. Tüm sızıntılar gibi, bu Hogwarts Legacy devam oyunu iddiaları da resmi bir kaynaktan doğrulanana kadar şüpheyle yaklaşılmalı.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2023.12.22 08:33 - Son Güncellenme: 2023.12.22 08:34 - HABER MERKEZİ
A