Hırsızların rahatlığı 'pes' dedirtti
İstanbul Esenler'de altı hırsız karakola 200 metre mesafede bulunan cep telefonu bayiini soydu. Hırsızlar polis otosunun geçişi sırasında araçların arkasına saklanırken, hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.
2018.12.12 09:43 - Son Güncellenme: 2018.12.12 09:43 - Güncel - HABER MERKEZİİLGİLİ VİDEO
Hırsızların rahatlığı 'pes' dedirtti
Olay geçtiğimiz günlerde Esenler'de meydana geldi. Hırsızlar Esenler'in en işlek caddelerinden birinde bulunan bir telefon mağazasına sabah saatlerinde meydana geldi. Karakola 200 metre mesafede bulunan mağazaya yaklaşık 6 kişi gelen hırsızlar iş yerinin kepengini 20 dakikalık bir uğraştan sonra kırarak içeri girdi. İçeride bulunan alarmın çalmasıyla panikleyen hırsızlar telefonlarının yerini bulamasa da kasa da bulunan paraları alarak kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık anları ise saniye saniye güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde hırsızlar kalabalık bir şekilde iş yerinin önüne geliyorlar. Hırsızların bir kısmı uzun süre kepenk ile uğraşırken bazıları da gözcülük yapıyor. Bu sırada bir polis aracının geçtiğini gören hırsızlar araçların arkasına saklanıyor. Yaklaşık 20 dakikalık uğraşın ardından iş yerine giren hırsızlar telefonları bulamayınca kasa da bulunan paraları ve müşterilere ait olan iki telefonu alarak kayıplara karışıyor.
İş yeri sahibi duruma isyan ederek "Alarm sisteminde arandık dükkanımıza geldiğimizde 12 dakika içerisinde soyulduğumuzu gördük. Ayrıca karakola 100 metre yakın olmamıza rağmen defalarca bunu yaşadık bu cadde üzerinde üç iş yerimiz var hepsi daha önce soyuldu. Ayrıca devletimiz bekçi alımı yaptı ama bu bekçiler sadece akşam saatlerinde dolaşıyorlar. Hırsızların iş yerlerimize girdikleri saatler sabaha karşı bu saatler de dolaşsalar daha faydalı olacaktır. Çok kalabalık geliyorlar 6 kişiler ama çok rahatlar. Bu bölge çok işlek cadde ama 20 dakika kepenkle uğraşmaları ve bu rahatlıkları bizi tedirgin ediyor" dedi.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
02:36
-
01:38
-
04:23
-
01:13
-
00:13
En Çok Okunanlar
- Bursa'nın o mahallesindeki sorun...
- Kuzey Kıbrıs'ta asgari ücret 37 bin 818 TL...
- Bursa'da kayıp engelli adamın 12'nci günde...
- Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden...
- Bursa'da hafta sonu Ulu Cami'ye yoğun...
- Bursaspor cepten yedi!
- Motosikletli gencin feci ölümü:...
- Bursa'da psikolojik sorunları olan genç...
- Eski eşinin üzerine benzin döküp ateşe...
- Ormanlık alanda korkunç cinayet! Dili ve...
- Bursa'da sis kazayı beraberinde getirdi
- Hacı Sabancı'nın babalık davası sonuçlandı!
- Bursa'da üretim yapan Tat Gıda'dan 1,1...
- Bursa'da sokak ortasında kadını rahatsız...
- Bursa'da 10 yıldır aranan hükümlü, tek...