Hırsız ev sahibine yakalanınca

Hırsız ev sahibine yakalanınca

Kayseri'den gelip Konya'da hırsızlık yapan 1 şüpheli kadın ile boş evlere girip musluk hırsızlığı yapan bir şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi.

2013.10.12 15:43 - Son Güncellenme: 2013.10.12 15:49 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Hırsız ev sahibine yakalanınca

 

Edinilen bilgiye göre, ilk hırsızlık olayı merkez Selçuklu İlçesi Akşemsettin Mahallesi Arma Sokak'ta bulunan bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Kapıyı tel toka ile açıp içeri giren hırsızlıktan 30 kaydı bulunan şüpheli Gülcan K. (27), komşuda olan ev sahibinin gelmesiyle yakalandı. Yakalanan şüpheli, " kiralık ev için gelmiştim" diyerek kendini savunmaya çalıştı. 50 TL para çaldığı iddia edilen kadını, ev sahibi kadın ile komşuları etkisiz hale getirerek polise teslim etti. Şüpheli kadının Kayseri'den gelerek Konya'da hırsızlık yaptığı iddia edildi.
Bir başka hırsızlık olayı ise merkez Meram İlçesi Doğu Hadimi Mahallesinde bulunan 2 farklı evde meydana geldi. Evi kiralayanların temizlik yaptığı sırada içeri giren şüpheli Rıdvan A., yeni takılan 5 musluğu sökerek çaldı. Vatandaşlar, şüpheliyi fark ederek polise haber verdi. Polis şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğinde ifadeleri alınan 2 şüpheli nitelikli hırsızlık suçundan dolayı adliyeye sevk edildi.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.10.12 15:43 - Son Güncellenme: 2013.10.12 15:49 - HABER MERKEZİ
A