Higuain'den kötü haber
Real Madrid'in forvet oyuncusu Gonzalo Higuain, baldırından yaşadığı sakatlık sebebiyle üç hafta sahalardan uzak kalacak.
2012.11.09 16:46 - Son Güncellenme: 2012.11.09 16:46 - Spor - HABER MERKEZİ
Arjantinli futbolcu takımının Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Borussia Dortmund ile yaptığı maçın 24. dakikasında sakatlanmış, yerini Jose Calderon'a bırakmıştı.
Alınan raporlar sonucu futbolcunun sakatlığının çok ciddi olmadığı fakat 21 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Bu durumda 24 yaşındaki futbolcu, Real Madrid'in La Liga'da oynayacağı Levante, Athletic Bibao ve Real Betis maçlarında ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Manchester City maçında forma giyemeyecek.
Geçen sezon Jose Mourinho tarafından yedek kulübesinde tercih edilen Higuain'in, sezon sonunda Manchester City, Juventus ve Paris Saint-Germain'e transfer olması gündeme gelmişti.