Hiddink: Kolay bir grup değil

Hiddink: Kolay bir grup değil

Kura çekimi sonucu Türkiye'nin durumunu değerlendiren A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, "Kolay bir gruba düşmedik" dedi.

2011.07.30 23:33 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Hiddink: Kolay bir grup değil

Kura çekimi sonucu Türkiye'nin durumunu değerlendiren A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, "Kolay bir gruba düşmedik. Hollanda'nın özellikle genç yetiştirdiği bir kadro var. Hollanda grubun liderliğine oynayacak. Zaten Macaristan futbolu çıkışta. Onlar da iyi bir ekip. Kolay bir grup değil" şeklinde konuştu.

ÇETİN: İKİNCİLİK MÜCADELESİ YAPACAKMIŞIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR

A Milli Futbol Takımı Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin de Türkiye'nin katıldığı D Grubuyla ilgili olarak, "Zorlu bir gruba düştük. Romanya, Macaristan kolay takımlar değil. Şu aşamada ikincilik mücadelesi yapacakmışız gibi görünüyor." değerlendirmesinde bulundu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.07.30 23:33 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A