Hermes'ten 5 eyer aldı

Hermes'ten 5 eyer aldı

Cem Uzan, Paris'te sevgilisi Derin Mermerci ile alışveriş yaparken görüntülendi!

2011.09.19 09:40 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin
A
Hermes'ten 5 eyer aldı

Habertürk'ten Uğur Uslubaş'ın haberine göre; Son olarak açtığı davayla 2003 yılındaki Türkiye'nin gayri safi hasılatını tazminat olarak talep eden ve davayı kaybeden kaçak işadamı Cem Uzan, Paris'te sevgilisi Derin Mermerci ile alışveriş yaparken görüntülendi. Bursalı bir kuyumcu, çiftin dünyanın en ünlü mağazalarından Hermes'ten atına tanesi en az 6 bin Euro olan eyerlerden 4-5 tane aldığını iddia etti.

Kaçak işadamı Cem Uzan ve 6 aydır birlikte olduğu sosyetenin tanınmış siması Derin Mermerci, Paris'te alışverişte görüntülendi. Eşi ile Paris'te tatil yapan Bursalı bir kuyumcunun objektifine takılan Uzan ve Mermerci, Fransa'nın en büyük mağazalarından Hermes'te evlilik alışverişi yaptı. Bentley marka bir araçla mağazaya gelen Uzan, mağazadan atı için 6 bin Euro ödeyerek, üzerinde "H" harfi bulunan 4-5 adet eyer aldı. Mermerci de eyerle aynı renk bir çift çizme aldı.

TURİST KUYUMCU GÖRÜNTÜLEDİ

Paris'e tatil için giden Bursa Kapalıçarşı'da dükkânı bulunan bir kuyumcu tarafından Paris Concorde Meydanı'nda sevgilisi Derin Mermerci ile birlikte görüntülenen Uzan, Fransa'nın en büyük mağazalarından olan Hermes'ten alışveriş yaptı. Uzan, Fransa'daki çiftliğinde bulunan atları için fiyatları 6 bin ila 60 bin Euro arasında değişen eyerlerden tanesine 6 bin Euro ödeyip, 4-5 tane aldı. Bu arada HABERTÜRK'ün ulaştığı Derin Mermerci ise iddiaları yalanlayarak "Eyer almadık, atlarla da işimiz yok' dedi. Bu arada Cem Uzan'ın Paris'in en pahalı caddesinde aylık 125 bin liraya kiraladığı lüks 3 katlı rezidansı Eyfel manzaralı. Rezidans'ın önünde ise yine Cem Uzan'a ait bir adet Lamborghini spor otomobil ile Bentley marka lüks makam aracı bulunuyor.

ST. TROPEZ'DE 2 AY TATİL

6 aydır devam eden Uzan ve Mermerci ilişkisi bir dönem ayrılık dedikoduları ile sallanmış olsa da Derin Mermerci yaptığı açıklama sonrasında olayın dedikodudan ibaret olduğunu belirtip Cem Uzan ile evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkilerinin olduğunu söylemişti. Bu açıklamanın ardından sevgilisi ile birlikte tatilini geçirebilmek için Cem Uzan, dünya jetset'inin gözde mekanı St. Tropez'den 2 aylığına lüks villa kiralamıştı. İkilinin 1 Temmuz'da başlayan tatilleri 31 Ağustos' ta son bulmuştu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.09.19 09:40 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A