Henüz bir şey kaybetmedik
Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, takım olarak henüz hiçbir şey kaybetmediklerini söyledi.
2013.01.11 14:52 - Son Güncellenme: 2013.01.11 14:52 - Spor - HABER MERKEZİ
Kral Kupası'nda Real Madrid'in Celta Vigo ile oynadığı maçta 3 gol ve 1 asistlik performans gösteren Ronaldo, takımının bir üst tura adını yazdırmasında önemli bir katkı sağlamıştı. Sezon sonunda takımdan ayrılacağı konuşulan Portekizli yıldız transfer dedikodularını bir süreliğine rafa kaldıracak açıklamalar yaptı.
"Şu an başka kulüper hakkında konuşmak istemiyorum. Zamanı gelince her şey olabilir. Real Madrid'de mutlu ve huzurluyum. Bence taraftarlar beni seviyor, bu benim için önemli bir motivasyon kaynağı ve motive olduğum zaman daha iyi oynarım."
Ligde oynadıkları Real Sociedad maçında taraftarların teknik direktör Jose Mourinho'yu ıslıklaması hakkında da konuşan Portekizli, "Taraftarlar bazen takımdan memnun olmayabiliyorlar ama Jose şu an takımın en yetkili ismi ve bizim ona saygı duymamız gerekir. Taraftarlardan onun arkasında durmalarını isterim" dedi.
Lider Barcelona ile aralarındaki puan farkı hatırlatılan Ronaldo, "Ligde de, Kral Kupası'nda da, Şampiyonlar Ligi'nde de mücadelemizi sürdürüyoruz. Henüz bir şey kaybetmiş değiliz. Bence insanlar bizi yeteri kadar eleştirdi, artık yıkıcı olmak yerine yapıcı olmaları lazım. Bu eleştirilerin gerekli olduğuna da inanıyorum ama fazlası bizi olumsuz etkileyebiliyor." ifadelerini kullandı.
Eurosport