Hem yağ yaktırıyor, hem zayıflatıyor! (ÖZEL HABER)

Hem yağ yaktırıyor, hem zayıflatıyor! (ÖZEL HABER)

Pandemi sürecinde fazla kilolarından şikayetçi olan ve diyet yapan kişiler soluğu aktarlarda alıyor. Bursa Baharat'ın kendi hazırladığı ve içerisinde 17 çeşit bitki bulunduran form çayı ise kısa sürede sağlıklı bir şekilde kilo vermeye yardımcı oluyor. Aktar Gökhan Öziş, "Bizim özel olarak hazırladığımız bir form çayımız var. Bu çay hem pratik hem de içerisinde 17 çeşit bitki bulunuyor. Form çayı tok tutuyor, yağ yakıyor ve kilo vermeye ciddi anlamda yardımcı oluyor. Tek yapmamız gereken şey form çayının yanında bol bol su tüketmek. Bu ürünü senelerdir satıyoruz ve güzel geri dönüşler alıyoruz" dedi.

2021.06.01 08:54 - Son Güncellenme: 2021.06.01 09:02 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Hem yağ yaktırıyor, hem zayıflatıyor! (ÖZEL HABER)
02:29 Hem yağ yaktırıyor, hem zayıflatıyor! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Hem yağ yaktırıyor, hem zayıflatıyor! (ÖZEL HABER)

GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN

Birçok kişi spor salonlarına yazılıp, detoks sularıyla hafiflemeye çabalıyor.

Bu süreci hızlandırmak için diyet ve sporun yanında yağ yakıcı bitkilerden de destek alabiliyoruz.

Aşırı kilolar fiziksel görünümü olumsuz yönde etkilediği gibi kişinin sağlığını da tehdit ediyor.

Kiraz meyvesinin sapları, yeşil çay ve mısır püskülü gibi bitkilerin mevsiminde toplanıp kurutulmasıyla elde edilen çay, metabolizmayı çalıştırarak hızla kilo vermeye yardımcı oluyor.

"YAĞ YAKIYOR VE KİLO VERMEYE CİDDİ ANLAMDA YARDIMCI OLUYOR"

Aktar Gökhan Öziş, "Yazın gelmesiyle birlikte kadınların kilo problemleri ortaya çıkmaya başladı. Yaz geldi diye herkes zayıflama derdinde. Öncelikle ödem atmak için kiraz sapı ve mısır püskülü kullanabilirsiniz. Yeşil çayı da metabolizmayı hızlandırması için tüketebilirsiniz. Bizim özel olarak hazırladığımız bir form çayımız var. Bu çay hem pratik hem de içerisinde 17 çeşit bitki bulunuyor. Form çayı tok tutuyor, yağ yakıyor ve kilo vermeye ciddi anlamda yardımcı oluyor. Tek yapmamız gereken şey form çayının yanında bol bol su tüketmek. Bu ürünü senelerdir satıyoruz ve güzel geri dönüşler alıyoruz. 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı form çayımızdan atıyoruz ve demliyoruz. Günde 3 kere yemeklerin 1 saat önce tüketiyoruz. İsterseniz içine limon sıkabilirsiniz. Bu çay ve diğer tüm ürünlerimiz hem Beşevler hem de Özlüce şubemizde mevcut" ifadelerine yer verdi.

"YAĞ YAKIMINI HIZLANDIRIYOR"

Gökhan Öziş, "Çay tüketmek istemeyenler için kapsül şeklinde bir ürünümüz var. Bu ürün bizi hem zayıflatıyor hem de yüzde 100 bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor. Kapsülün içerisinde zerdeçal, curcumin, karabiber ve etken maddesi piperin ve çörek otu yağı var. Muhteşem bir ürün, bağışıklık sistemini çok iyi güçlendiriyor. Günde 2 defa kullanıyoruz. Sabah ve akşam yemeklerden 1 saat önce tüketiyoruz. Bol bol su tüketmemiz gerekiyor. Çok etkili ve güzel bir ürün. Bunun yanı sıra aspir yağını da tüketebilirsiniz. Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı aspir yağı tavsiye ediyoruz. Özellikle spor yapanlar aspir yağını sık sık tüketiyor. Yağ yakımını hızlandırıyor" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.06.01 08:54 - Son Güncellenme: 2021.06.01 09:02 - HABER MERKEZİ
A