Hekimoğlu geçmişe götürecek

Hekimoğlu geçmişe götürecek

Kanal D dizisi Hekimoğlu'nun Salı günü yeni bölümüyle ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu. Dikkat çeken dizi Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelip hafıza tazeleyecek.

2020.04.10 17:37 - Son Güncellenme: 2020.04.10 17:37 - Medya
A
Hekimoğlu geçmişe götürecek

Kanal D'nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın yer aldığı, House M.D. dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu birinci bölümden itibaren yeniden ekrana geliyor.

Dizinin birinci bölüm konusu şöyle; İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin en şahsına münhasır doktoru Ateş Hekimoğlu gerek kişiliği gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok farklıdır. Enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda başarılarıyla ülke çapında nam salmıştır.

Hekimoğlu'nun 14 Nisan Salı günü yayınlanacak ilk bölüm konusu şöyle: Hekimoğlu, hastanede kendi yöntemleriyle çalışmaya devam ederken; yakın arkadaşı Orhan'ın getirdiği vaka dikkatini çeker. Hekimoğlu, bu vakaya da çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi yaklaşır.

Bilinen hiçbir rahatsızlığı bulunmayan genç öğretmen Mine, açıklanamaz bir şekilde nöbet geçirerek hastaneye kaldırılmıştır ve durumu her an daha da kötüye gitmektedir.

Hekimoğlu kimsenin teşhis koyamadığı Mine'nin dosyasını alır ve 3 kişilik uzman doktor ekibiyle birlikte hastalığın izini sürmeye başlar. Üçü de güçlü karakterlerden oluşan ekibi de onun önderliğinde bir nevi olay yeri inceleme ekibi gibi yol alır.

Hekimoğlu hem hastane içinde hem de hastane dışında karşısına çıkan bütün ipuçlarını değerlendirirken, sivri dili ve kullandığı sıra dışı yöntemler onu sık sık hastane yöneticisi ve aynı zamanda okul arkadaşı olan İpek'le karşı karşıya getirecektir.

Herkesin yalan söylediği bir dünyada zekasına ve önsezilerine güvenen Hekimoğlu gerçeğe ulaşarak genç kadını kurtarabilecek mi?

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.04.10 17:37 - Son Güncellenme: 2020.04.10 17:37 - Gülcan Tekin
A