HEKİMİN SIR ÖLÜMÜ

HEKİMİN SIR ÖLÜMÜ

Kadıköy'de 36 yaşındaki diş hekimi, eşi tarafından yatağında ölü olarak bulundu. Genç doktorun 9 yıl önce Antalya'da önceki eşiyle birlikte intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

2011.05.04 14:11 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
HEKİMİN SIR ÖLÜMÜ

Olay, sabah saatlerinde Ahmet Mithat Efendi Caddesi numara 6'da meydana geldi. İddiaya göre, Yavuz Asdemir yaklaşık 1 ay önce evlendiği eşi diş hekimi Ulvin Asdemir'i (36) sabah uyandığında yatakta hareketsiz yatarken buldu. Asdemir, olay yerine sağlık ekiplerini çağırırken, polise de haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadın diş hekiminin öldüğünü belirledi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından Asdemir'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Eşi Yavuz Asdemir ise, ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Asdemir'in verdiği ilk ifadesinde gece eşiyle birlikte alkol aldıklarını söylediği öğrenildi.

Çiftin oturduğu apartmanın görevlisi ise yaptığı açıklamada, "Sabah uyandığımızda fark ettik ancak iş işten geçmişti. Ulvin Hanım'ın eşi uyandığında durumu fark ederek 112'yi aramış. Uzun süredir burada oturuyordu, diş hekimiydi. Tam olarak bilmiyorum ama bir ay kadar evvel de Yavuz Bey ile evlenmişlerdi" dedi.

Ulvin Asdemir'in depresyon ilaçları kullandığı ve 2002 yılında da Antalya'daki bir otel odasında önceki eşiyle birlikte bir kutu hap içerek intihara teşebbüs ettiği ortaya çıktı. Asdemir'in kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.05.04 14:11 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A