HDP'li Çağlar Demirel ve Besime Konca Ankara'da gözaltına alındı
Diyarbakır ve Batman'da yürütülen soruşturmalar kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel ve Siirt Milletvekili Besime Konca Ankara'da gözaltına alındı.
2016.12.13 01:01 - Son Güncellenme: 2016.12.13 01:27 - Güncel - HABER MERKEZİ
Diyarbakır ve Batman CumhuriyetBaşsavcılığınca yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında, haklarında yakalama kararı bulunan, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili ve Diyarbakır Milletvekili Çağlar Demirel ile Siirt Milletvekili Besime Konca, TBMM'den ayrıldıktan bir süre sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.
Konca ve Demirel, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.
GENEL MERKEZ ÖNÜNDE GÖZALTINA ALINDILAR
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili Çağlar Demirel ile Siirt Milletvekili Besime Konca'nın gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yapıldı. HDP Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada, "Grup Başkanvekilimiz Sayın Çağlar Demirel ile Siirt Milletvekilimiz Sayın Besime Konca saat 24.00 itibariyle Genel Merkezimiz önünde gözaltına alınmıştır" denildi.

![]()