"Hazırlıklar iyi gidiyor"

"Hazırlıklar iyi gidiyor"

Ankara Şahin Spor Muay Thai Kulübü Antrenörü Şahin Eroğlu, "Türkiye Şampiyonası hazırlıklarımız çok iyi gidiyor" dedi.

2013.02.21 18:15 - Son Güncellenme: 2013.02.21 18:15 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Hazırlıklar iyi gidiyor"


Ankara Şahin Spor Muay Thai Kulübü Antrenörü Şahin Eroğlu, Türkiye şampiyonası hazırlıklarının çok iyi gittiğini söyledi.

Eroğlu, Antalya'da 24 Şubat-3 Mart tarihlerinde yapılacak şampiyonaya günde çift antrenmanla hazırladıklarını belirterek, ''Antrenmanların çok sert olmamasına dikkat ediyoruz. Şampiyonaya 4'ü bayan 19 sporcuyla katılacağız. Şampiyonada birinci olanlar Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında yapılacak milli takım kampına alınacak. Nisan ayı sonunda yapılacak Avrupa şampiyonasında ülkemizin iyi dereceler elde etmesini umuyoruz'' diye konuştu.

Aynı zamanda bayan ve erkek milli takımlarında görev yapan Eroğlu, muay thainin gün geçtikçe geliştiğini dile getirerek, ''Muay thai 2006 yılında mücadele sporlarından ayrıldı ve kendi federasyonuna sahip oldu. Muay Thai Federasyonu'nun kurulmasıyla her geçen gün gelişmeye devam ediyor'' dedi.

Antrenör Şahin Eroğlu gözetiminde Şahin Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdüren sporculardan Vedat Ali Özlük, hedefinin Türkiye şampiyonu olmak ve milli takıma girmek olduğunu söyledi.

Özlük, kendine güvendiğini ve wushu sandada olduğu gibi muay thaide de milli olacağını inandığını kaydetti.

Wushu sanda ve kick boksta milli olan Cafer Sevidik ise ''Kick boksta dünya üçüncülüğüm ve wushu sandada Avrupa ikinciliğim var. Muay thaide de en büyük hedefim dünya şampiyonu olmak'' dedi.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 18:15 - Son Güncellenme: 2013.02.21 18:15 - HABER MERKEZİ
A