Hayvanseverler barınakta buluştu

Hayvanseverler barınakta buluştu

Bursalı hayvanseverler Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nde bir araya geldi.

2012.12.13 17:03 - Son Güncellenme: 2012.12.13 17:03 - Bursa Bölge
A
Hayvanseverler barınakta buluştu

Buluşmaya ev sahipliği yapan Veteriner İşleri Müdürü Dr. Aysu A. İlman, hayvan severler ile 2013'te sokak hayvanları için gerçekleştirmeyi planladıkları projelerini paylaştı. Osmangazi Belediyesi'nin Sokak hayvanlarına yönelik yürüttüğü çalışmalardan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren hayvanseverler, Leylek Hastanesi'nin yeniden hizmete açılmasının kendileri için büyük kolaylık sağladığını ifade etti. Görüşmeye ev sahipliği yapan Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dr. Aysu A. İlman, Osmangazi Belediyesi'nin pek çok konuda olduğu gibi sokak hayvanları konusunda da Türkiye'de artık bir marka haline geldiğini belirtti.

İlman, "En büyük şansımız Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'ın gerçek bir hayvansever olmasıdır. Nice belediyeler var ki ellerindeki imkânları hayvanlar için kullanmayı tercih etmiyor. Fakat başkanımızın desteğiyle var gücümüzle sokak hayvanları için çalışıyoruz. Bu yıl beslenme odakları, otomatik şamandıralı su odakları, Leylek Hastanesi ve ilköğretim okulları için yaz okulları ile seminer projelerimizi başarıyla yürütüyoruz. Tedavi ve rehabilitasyonun yanı sıra eğitim hizmetleri de kararlılıkla devam ediyor. 2013 yılı için yine birçoğunu hayvanseverler ile omuz omuza gerçekleştirmeyi planladığımız farklı ve örnek projelerimiz olacak" dedi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.12.13 17:03 - Son Güncellenme: 2012.12.13 17:03 - Ramazan Acar
A