Hayvanat bahçesinde silahlı kavga! 2 kişi öldü

Hayvanat bahçesinde silahlı kavga! 2 kişi öldü

İstanbul Çekmeköy'deki hayvanat bahçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle başlayan kavga çifte cinayetle bitti. 2 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda, 1 kişi de ağır yaralandı. Ölenlerden birinin, kamuoyunda kendisini 'metafizik uzmanı' olarak tanıtan Salih Memişoğlu olduğu belirtildi.

2021.03.09 14:49 - Son Güncellenme: 2021.03.09 17:24 - Güncel
A
Hayvanat bahçesinde silahlı kavga! 2 kişi öldü

İstanbul Çekmeköy'de hayvanat bahçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alacak verecek meselesinden çıktığı iddia edilen olayda polis, otomobiliyle kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay saat 13.30 sıralarında Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 30 Ağustos Caddesi üzerinde bulunan bir hayvanat bahçesinde meydana geldi.

'METAFİZİK UZMANI' SALİH MEMİŞOĞLU DA HAYATINI KAYBETTİ

İddiaya göre otomobiliyle hayvanat bahçesine gelen Mustafa Ö., içeride bulunan ve aralarında alacak verecek tartışması olduğu iddia edilen kamuoyunda kendisini 'bioenerji ve metafizik uzmanı' olarak tanıtan Salih Memişoğlu ile Ömer Faruk Zengin ve O.Ö. ile tartışmaya başladı.

Çıkan kavgada Mustafa Ö., Salih Memişoğlu, Ömer Faruk Zengin ile O.Ö.'ye silahla ateş etti. Şüpheli otomobiliyle olay yerinden kaçarken ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İçeride bulunan ziyaretçiler dışarı çıkartıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Salih Memişoğlu ile Ömer Faruk Zengin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı O.Ö. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerindeki incelemelerini sürdüren polis, kaçan şüpheli Mustafa Ö'yü yakalamak için çalışma başlattı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.03.09 14:49 - Son Güncellenme: 2021.03.09 17:24 - Kübra Coşar-pasif
A