Hayırsever aileden okula atölye

Hayırsever aileden okula atölye

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, Öztimurlar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesine Öztimurlar A.Ş. tarafından çok amaçlı atölye binası yapılması için protokol imzalandı.

2013.05.02 12:59 - Son Güncellenme: 2013.05.02 13:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Hayırsever aileden okula atölye

Valilikte düzenlenen törene Bursa Valisi Şahabettin Harput, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Öztimurlar A.Ş. sahibi Mesut ve Murat ile anneleri Seher Öztimur katıldı. Osmangazi'nin Emek Mahallesi'nde bulunan Öztimurlar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesine çok amaçlı atölye binası yapılması için Öztimurlar A.Ş. tarafından özel idareye 500 bin TL nakdi bağış yapıldı. Çok amaçlı atölye binası yapımı için geriye kalan 500 bin TL ödeneğin ise özel idaresince karşılanacağı belirtildi.


İmza protokolünde konuşan Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Öztimurlar ailesi Bursa'da hayırda hep yarışan, güzel hizmetleri ile örnek olan bir aile olmuştur. Okullar, liseler, üniversiteye fakülteler yaptılar. Öztimurlar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi olarak yapılmış olan binanın yanına 500 bin TL harcamak suretiyle çok amaçlı atölye yapacaklar. Okullar için atölyeler çok mühim. Eğer bir binayı yapar atölyeyi yapmazsanız ve çocuklar laborotuvarlarda, teknik alet ve imkanlar ile yeterli tecrübeyi kazanazsa, mezun olan öğrencilerin hayatta başarılı olma şansları olmaz" dedi.

Murat Öztimur da, "Okulumuzu 5 sene önce sizinle birlikte açmıştık. Daha sonra teknik liseye dönüştürüldü. Atölye binası ihtiyacı olunca da sizin teklifinizle bunu yapmayı kabul ettik" dedi.
Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Vali Şahabettin Harput, anne Seher Öztimur'un elini öperek teşekkür etti. Toplam 1 milyon TL'ye mal olması beklenen atölye binasına 'Seher Öztimur Çok Amaçlı Atölyesi' ismi verilecek.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.05.02 12:59 - Son Güncellenme: 2013.05.02 13:00 - HABER MERKEZİ
A